2/9 – 20.30 – Συναυλία με τη Φωτεινή Δάρρα – Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016

EXODOS Γλυφάδα

Με μια μεγάλη συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα ξεκινά την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016. Ένα ξεχωριστό φεστιβάλ στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, με είσοδο ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και σχολικά είδη, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η Φωτεινή Δάρρα, σύγχρονη μούσα μεγάλων συνθετών (Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Νίκου Μαμαγκάκη, Μίμη Πλέσσα κ.ά.) ταξιδεύει στην Ελλάδα και με όπλο την ξεχωριστή της ερμηνεία, μας προσκαλεί να απολαύσουμε σπάνιες μουσικές στιγμές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

AfisaNew

Με τη συνοδεία πέντε κορυφαίων μουσικών παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με ουσία, κέφι και ζωντάνια που περιλαμβάνει τις επιτυχίες από τις τηλεοπτικές σειρές «Φεύγα», «Μάγισσες της Σμύρνης», «Λένη», αλλά και τα «Σ΄αγαπώ», «Αγόρι μου», «Παράπονο», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Cancao do mar», «Spente le stele» και πολλά ακόμη.

Στη Γλυφάδα μαζί με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου -τιμητική συμμετοχή- σε ένα πρόγραμμα που ισορροπεί την ποιότητα με την διασκέδαση και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, μοιράζονται με το κοινό τα καλύτερα τραγούδια τους.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, συνθέτης με 15 διεθνή και ελληνικά βραβεία μουσικής και δημιουργός μερικών από τους σημαντικότερους δίσκους της τελευταίας τριακονταετίας, έχει χαρακτηριστεί ως επάξιος συνεχιστής της παράδοσης των μεγάλων Ελλήνων συνθετών. Έχει μελοποιήσει τους μεγάλους μας Έλληνες ποιητές και στιχουργούς και έχει λάβει δεκάδες τιμητικές διακρίσεις για το καλλιτεχνικό του έργο.

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Παπαχριστούδης – πιάνο

Ανδρέας Μουζάκης – ντραμς

Γιώργος Καραγιάννης – μπουζούκι

Σωτήρης Καστάνης – κιθάρα

Τεό Λαζάρου – μπάσο