Ο Νίκος Λεβετσοβίτης είναι ο νέος Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Εμπορίου και Καταναλωτή στη Νέα Δημοκρατία

Επικαιρότητα

Νέος επικεφαλής Θεματικού Τομέα Εμπορίου και Καταναλωτή στη Νέα Δημοκρατία ορίστηκε ο Νίκος Λεβετσοβίτης. Πρόκειται για μια άκρως απαιτητική θέση καθώς οι Θεματικοί Τομείς του κόμματος λειτουργούν με αρμοδιότητα την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου και την κατάρτιση προτάσεων ανά τομέα ευθύνης.

Στο πρόσωπο του Νίκου Λεβετσοβίτη αντικατοπτρίζονται όλες εκείνες οι δεξιότητες που απαιτούνται και αναζητούνται από τα κυβερνητικά στελέχη, η πολύχρονη εμπειρία – επαγγελματική και αυτοδιοικητική, η προσφιλής του εικόνα, χαρακτηριστικά που τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική και την ευρύτερη κοινωνία.

Η πολιτική αναβάθμιση του Νίκου Λεβετσοβίτη χαροποίησε γνωστούς και φίλους του καθώς έχει τα εχέγγυα για να επιδείξει καρποφόρα αποτελέσματα σε ό,τι κι αν καταπιαστεί.

«Αναλαμβάνοντας Επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Εμπορίου και Καταναλωτή θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου και να ευχηθώ καλή δύναμη και στους συναδέλφους Επικεφαλής των υπολοίπων Θεματικών Τομέων», δήλωσε ο Νίκος Λεβετσοβίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια άμισθη θέση.

Ο «ΠΑΛΜΟΣ» εύχεται στον φίλο και άξιο συμπολίτη μας Νίκο Λεβετσοβίτη πάντα επιτυχίες και καλή δύναμη!

Ο Νίκος Λεβετσοβίτης είναι Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Γκολφ Δήμου Γλυφάδας, Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Γλυφάδας, Μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Επικεφαλής ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ Κίνησης Επαγγελματιών.

Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Πρόεδρος Κ.Α.Π.ΠΑ Δήμου Γλυφάδας, Αντιπρόεδρος ΕΕΑ, Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής Δήμου Γλυφάδας, Μέλος του Δ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Πρακτόρων, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδας και Μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας.