Εγγραφείτε στο Newsletter μας

«Θα ξανάρθεις» υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Μεγάλη συναυλία με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθεί υπό το φως της μαγευτικής αυγουστιάτικης πανσελήνου στο χώρο του Αχίλλειον Ribas στη Βάρκιζα, την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 21:30.
Με τίτλο της βραδιάς «Θα ξανάρθεις», η διεθνούς φήμης υψίφωνος Άννα Μορφίδου θα μας ταξιδέψει στο χρόνο, στο ρομαντισμό και στη belle epoque μέσα από νέες ενορχηστρώσεις των μεγαλυτέρων επιτυχιών και ωραιότερων τραγουδιών παγκοσμίως. Συμμετέχουν μαζί της ο μαέστρος/ενορχηστρωτής και πιανίστας Κώστας Συντρίδης, ο Μάνος Γρυσμπολάκης στο ακορντεόν, ο Γιάννης Πλαγιαννάκος στο κοντραμπάσο και ο Νίκος Αλεξόπουλος στα κρουστά. Θα ακουστούν τραγούδια των σπουδαίων Ελλήνων συνθετών Αττίκ, Γιαννίδη, Μουζάκη, Σπάρτακο, Σουγιούλ, Καπνίση καθώς και των διεθνών J. Maria Cano, Trindade, Mancini, Weill και Piazzolla. Η συναυλία θα ξεκινήσει με τους βιρτουόζους του βιολιού Λάμπρο Κικλή και Κατερίνα Τζίζου.
Τη βραδιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι ιδιοκτήτες της σχολής χορού La Timba, Ηλέκτρα Βενετσάνου και Θεόδωρος Σοϊλεμεζίδης.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της οικογένειας Δημοσθένη Δόγκα.

Πληροφορίες: 2108952454.

afisa

Scroll to Top