Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Avgerinos Cosmetics – We4all: Ενισχύουμε τον Υμηττό – Συμβάλουμε στην αναδάσωση των καμένων δασικών εκτάσεων

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

H εταιρία Avgerinos Cosmetics στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ΄΄AVGERINOS GREEN’’ στηρίζει έμπρακτα την προστασία του περιβάλλοντος σε συνεργασία με την ΜΚΟ We4All.

Στα πλαίσιο της ‘’AVGERINOS GREEN΄΄, η ιδιοκτήτρια της Avgerinos Cosmetics κα Χριστίνα Αυγερινού και οι εργαζόμενοι της Αvgerinos Cosmetics ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all, με βασικό στόχο, την αναδάσωση δασικών εκτάσεων, που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Η Χριστίνα Αυγερινού, Ιδιοκτήτρια της Avgerinos Cosmetics, δήλωσε ότι «στην Avgerinos Cosmetics, είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από το μέγεθος της περιβαλλοντικής καταστροφής που βιώνει η χώρα μας κάθε χρόνο με τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η κλιματική αλλαγή είναι παρούσα, εδώ, σήμερα! Οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε και να αντιμετωπίσουμε αυτή τη περιβαλλοντική κρίση. Έτσι λοιπόν και εμείς αποφασίσαμε να δείξουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στην υπέροχη δουλεία που κάνει η ομάδα του περιβαλλοντικού οργανισμού We4all και να καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε ξανά στην Αττική το πνεύμονα πρασίνου που είχε».

Η Avgerinos Cosmetics δημιουργεί μια καινοτόμα γενιά vegan προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του σύγχρονου καταναλωτή που είναι ευαίσθητοι ως προς την βιωσιμότητα αλλά και την ποιότητα των προϊόντων μας.

Scroll to Top