Τάσος Ευσταθίου: «Ανασχηματισμός επικοινωνίας με μηδέν ουσία για την πόλη και τους κατοίκους της»

Ηλιούπολη

Άμεση ήταν η αντίδραση της δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» και του επικεφαλής της Τάσου Ευσταθίου καθώς με μια δημόσια ανάρτηση σχολίασε τις κινήσεις Χατζηδάκη.

«Πριν λίγες ώρες ο Δήμαρχος ανακοίνωσε τους νέους αντιδημάρχους, επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι οι πολίτες πλέον γνωρίζουν. Κάθε φορά που βρίσκει κάποιον πρόθυμο για να λάβει καρέκλα, αλλάζει τις θέσεις των αντιδημάρχων, χωρίς κανέναν στρατηγικό σχεδιασμό για την πόλη και το μέλλον της.

Τι προκύπτει λοιπόν από αυτόν τον «ανασχηματισμό»;

– Άλλος ένας ανασχηματισμός επικοινωνίας, χωρίς καμία ουσία για τις ζωές των Ηλιουπολιτών και τα προβλήματα της πόλης μας.

– Επιλέχθηκαν πρόσωπα που εδώ και 12 χρόνια διοικούν τον δήμο, έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει παταγωδώς.

– Τελικά, ο Βαλασόπουλος έχασε στις εκλογές, αλλά σχεδόν όλοι του οι αντιδήμαρχοι πήραν θέσεις επί Χατζηδάκη. Η αλλαγή που μας έλεγε προεκλογικά ο Δήμαρχος, πήγε περίπατο…

Τελικά, σε αυτή τη διοίκηση όλα εξαρτώνται από τα αλισβερίσια για τις καρέκλες, με τα μέλη της να έχουν χάσει κάθε επαφή με τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, ζώντας στη δική τους επικοινωνιακή γυάλα.

Η ώρα που ο λαός της Ηλιούπολης θα στείλει τους διοικούντες στην αντιπολίτευση, πλησιάζει. Η πόλη πρέπει να πάει μπροστά!»

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 4 Ιουνίου 2022]