Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Τα ποιοτικά στοιχεία που προκύπτουν αποκλειστικά από τα εκλογικά κέντρα στα οποία υπήρξαν τάμπλετ, δείχνουν ότι στα 71 εκλογικά κέντρα με τάμπλετ της Περιφέρειας Αττικής, ψήφισαν 44.082 άτομα, εκ των οποίων 17.833 νέα μέλη, ποσοστό δηλαδή που ανέρχεται σε 40,4%.

Συνολικά, η συμμετοχή στις ηλικίες έως 40 ετών ανέρχεται σε 26,97% του συνόλου ή με άλλη διατύπωση πάνω από 1 στους 4 που προσήλθαν στις κάλπες ήταν σε αυτό το ηλικιακό φάσμα. Πρόκειται για ηλικίες που μέσα στη δεκαετία της οικονομικής κρίσης απομακρύνθηκαν από την πολιτική και τα κόμματα.

Στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης ψήφισαν συνολικά 630 άτομα, εκ των οποίων 275 νέα μέλη (43,65%). Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι σχεδόν στον μέσο όρο στις ηλικίες έως 40 ετών με 25,24%, δηλαδή ο 1 στους 4 που προσήλθαν στις κάλπες ήταν σε αυτό το ηλικιακό φάσμα. Στην εκλογή των Συνέδρων, πρώτος και με διαφορά βγήκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Τσαρπαλής.

Στην Δημοτική Οργάνωση εκλέγονται οι κάτωθι με σειρά ψήφων:

  1. Πανιεράκης Λεωνίδας με 336 σταυρούς
  2. Τσιουράκης Νικόλαος με 208 σταυρούς
  3. Νταφου Ελενη με 182 σταυρούς
  4. Γαβαλάκη Ελενη με 137 σταυρούς
  5. Γιαννιτσόπουλος Αλέξανδρος με 115 σταυρούς
  6. Κατσαρός Θοδωρής με 114 σταυρούς
  7. Τσολιάς Γεώργιος-Χρήστος με 94 σταυρούς

«Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλή δύναμη για την συνέχεια! Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο όργανο! Το ΠΑΣΟΚ, η Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει δυναμικά για να γίνει ξανά πρωταγωνιστής και να αποτελέσει τον εγγυητή της σταθερότητας στη Χώρα. Θα παλέψουμε όλοι μαζί για την αναγέννηση της παράταξης που θα ξεκινήσει από τις τοπικές μας κοινωνίες, από την Αργυρούπολη και το Ελληνικό. Στο αγώνα αυτό θα είμαστε όλοι μαζί. Ενότητα- Ανανέωση – Πολιτική Αυτονομία», δήλωσε ο πρώτος σε σταυρούς Λεωνίδας Πανιεράκης.

Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 14 Μαΐου 2022]

Scroll to Top