Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Στο ίδιο έργο θεατές… Δρόμος «σουρωτήρι» ταλαιπωρεί τον παλαιό Άλιμο

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Απασχόλησε ξανά το γνωστό σημείο στον Παλαιό Άλιμο, που εδώ και τρία χρόνια διαρκώς παρουσιάζει βλάβες από διαρροές της ΕΥΔΑΠ.

Ο δρόμος – όπως τονίζει ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης σε ανακοίνωσή του – έχει γίνει “σουρωτήρι” από το συνεχές ράβε-ξήλωνε της ΕΥΔΑΠ, οι κάτοικοι ταλαιπωρούνται συνέχεια από τις διακοπές νερού και τη σκόνη, η Δημοτική Αρχή τρέχει συνεχώς να μαζέψει τα χάλια των ΔΕΚΟ…

«Θυμάστε ίσως πρόσφατα ότι στο σημείο αυτό άνοιξε ο δρόμος και “κατάπιε” το απορριμματοφόρο του Δήμου, με αποτέλεσμα ΕΥΔΑΠ και Φυσικό Αέριο να κάνουν “επισκευές” επί 3 ημέρες. Ε λοιπόν, κάνανε τόσο καλή δουλειά, που ο δρόμος εχθές ξανάνοιξε, ακριβώς στο ίδιο σημείο!!», ανέφερε περισσότερο με αίσθημα απογοήτευσης παρά με έκπληξης ο Ανδρέας Κονδύλης.

Η ΕΥΔΑΠ πάλι το Σάββατο, 30 Απριλίου έκανε ξανά εργασίες επισκευής στο σημείο. «Πάντοτε με τον γνωστό τους τρόπο: τοπικά μπαλώματα και πασαλείμματα. Για πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος που έχουν σακατέψει, ούτε κουβέντα! Τί κι αν είχαμε ασφαλτοστρώσει τον δρόμο το 2019 και μέσα σε 3 χρόνια τον διέλυσαν; Σκασίλα τους… Για να δούμε, θα πετύχουν να φτιάξουν τη βλάβη τους οριστικά αυτή τη φορά ή σύντομα  θα έχουμε ξανά καινούρια σκαψίματα; Δεν θα πόνταρα στο πρώτο, πάντως…», ανέφερε με καυστικό τρόπο ο Δήμαρχος.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 7 Μαΐου 2022]

Scroll to Top