Στο ίδιο έργο θεατές… Δρόμος «σουρωτήρι» ταλαιπωρεί τον παλαιό Άλιμο

Άλιμος

Απασχόλησε ξανά το γνωστό σημείο στον Παλαιό Άλιμο, που εδώ και τρία χρόνια διαρκώς παρουσιάζει βλάβες από διαρροές της ΕΥΔΑΠ.

Ο δρόμος – όπως τονίζει ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης σε ανακοίνωσή του – έχει γίνει “σουρωτήρι” από το συνεχές ράβε-ξήλωνε της ΕΥΔΑΠ, οι κάτοικοι ταλαιπωρούνται συνέχεια από τις διακοπές νερού και τη σκόνη, η Δημοτική Αρχή τρέχει συνεχώς να μαζέψει τα χάλια των ΔΕΚΟ…

«Θυμάστε ίσως πρόσφατα ότι στο σημείο αυτό άνοιξε ο δρόμος και “κατάπιε” το απορριμματοφόρο του Δήμου, με αποτέλεσμα ΕΥΔΑΠ και Φυσικό Αέριο να κάνουν “επισκευές” επί 3 ημέρες. Ε λοιπόν, κάνανε τόσο καλή δουλειά, που ο δρόμος εχθές ξανάνοιξε, ακριβώς στο ίδιο σημείο!!», ανέφερε περισσότερο με αίσθημα απογοήτευσης παρά με έκπληξης ο Ανδρέας Κονδύλης.

Η ΕΥΔΑΠ πάλι το Σάββατο, 30 Απριλίου έκανε ξανά εργασίες επισκευής στο σημείο. «Πάντοτε με τον γνωστό τους τρόπο: τοπικά μπαλώματα και πασαλείμματα. Για πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος που έχουν σακατέψει, ούτε κουβέντα! Τί κι αν είχαμε ασφαλτοστρώσει τον δρόμο το 2019 και μέσα σε 3 χρόνια τον διέλυσαν; Σκασίλα τους… Για να δούμε, θα πετύχουν να φτιάξουν τη βλάβη τους οριστικά αυτή τη φορά ή σύντομα  θα έχουμε ξανά καινούρια σκαψίματα; Δεν θα πόνταρα στο πρώτο, πάντως…», ανέφερε με καυστικό τρόπο ο Δήμαρχος.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 7 Μαΐου 2022]