Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Οι καλές πρακτικές του Δήμου στην 4η Διεθνή Έκθεση «Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Τις καλές πρακτικές που εφαρμόζει ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης παρουσίασε στην 4η Διεθνή Έκθεση «Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» στο MEC Παιανίας την Κυριακή 20 Μαρτίου, εκ μέρους του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κρητικός.

Οι Πράσινες Τεχνολογίες, η Κυκλική Οικονομία και οι Smart Cities βρέθηκαν στο επίκεντρο των παρουσιάσεων στα Greek Green Awards, όπου οργανισμοί, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις βραβεύτηκαν για πρακτικές, προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν αναπτύξει, θέτοντας την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, με την επιλογή τους να έχει γίνει από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή.

Στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης η Διαχείριση Κρίσεων Έκτακτων Αναγκών και η Διαχείριση απορριμμάτων στην πηγή κλαδιών και οργανικών αποβλήτων ήταν τα κεντρικά ζητήματα υψηλής προτεραιότητας της Διοίκησης του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου που παρουσιάστηκαν και απέσπασαν πολύ θετικές κριτικές.

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης είναι πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων για την βελτίωση των συνθηκών που απολαμβάνουν οι Δημότες του στην καθημερινότητα τους και στην προστασία του περιβάλλοντος και της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 26 Μαρτίου 2022]

Scroll to Top