Οι λόγοι της αποχώρησης του Γαβριήλ Αραμπατζή από τη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Ηλιούπολη

Με μια εκτενή και με επιχειρήματα ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής εξηγεί τους λόγους που αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης.

«Το θεσμικό όργανο της δημοκρατίας σε ένα δήμο είναι το δημοτικό συμβούλιο ή θα έπρεπε να είναι! Δυστυχώς, αναγκάστηκα να αποχωρήσω από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, διότι ο πρόεδρος λειτούργησε ως εντολοδόχος του Δημάρχου. Έδωσε το λόγο σε άλλους επικεφαλής για μια ολιγόλεπτη τοποθέτηση, αλλά αμέσως μετά αρνήθηκε να δώσει σε εμένα το λόγο για να τοποθετηθώ για το ίδιο σημαντικό θέμα, αυτό της δημόσιας περιουσίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το προεδρείο της σημερινής διοίκησης του δήμου κάνει διαχωρισμό μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων.

Εμείς θα παραμείνουμε σταθεροί στη γραμμή μας για διαφάνεια και δημοκρατία, σε όλα τα επίπεδα, τιμώντας το θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης που οφείλει να κάνει έλεγχο στη διοίκηση. Το αν είμαστε αρεστοί στη διοίκηση του δήμου, μας αφήνει αδιάφορους!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 25 Δεκεμβρίου 2021]