Ο Άλιμος τίμησε τον Χρήστο Αντωναρόπουλο για τη δωρεά των 5 έργων του

Άλιμος

Κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα την 1η Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, και ο Πρόεδρος του Δ.Σ Στέφανος Διαμαντής, προσέφεραν μία τιμητική πλακέτα και μία αναμνηστική καρφίτσα στον εικαστικό Χρήστο Αντωναρόπουλο ως το ελάχιστο «ευχαριστώ» για τη δωρεά των πέντε έργων τέχνης του, για τη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου μας.

Ο Ανδρέας Κονδύλης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η προσπάθειά μας να φέρουμε τους πολίτες μας πιο κοντά στην τέχνη, τη γλυπτική, τη ζωγραφική, βρίσκει συνεχώς και περισσότερη ανταπόκριση. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους δωρίζουν έργα ώστε να εμπλουτιστεί η συλλογή του Δήμου μας. Σήμερα, έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε έναν συμπολίτη μας που είναι διακεκριμένος εικαστικός, τον Χρήστο Αντωναρόπουλο, ο οποίος έκανε μία δωρεά πέντε έργων του που είναι μεγάλης αξίας και θα του δώσουμε ένα τιμητικό αναμνηστικό μετάλλιο».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Χρήστος Αντωναρόπουλος, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Ζω περίπου 40 χρόνια στην πόλη μας, σε έναν Δήμο που αγαπά τις τέχνες και φροντίζει τους πολίτες. Επειδή ο Δήμος στηρίζει τα εικαστικά, θέλησα να προσφέρω 5 έργα ώστε να εμπλουτίσουν τη συλλογή της Δημοτικής Πινακοθήκης του Δήμου Αλίμου και προτίθεμαι και στο μέλλον να συνεχίσω να το κάνω γιατί αγαπώ τον τόπο μου».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 4 Δεκεμβρίου 2021]