Εγγραφείτε στο Newsletter μας

«Πρώτα η Ηλιούπολη»: Προτεραιότητα οι σχολικές υποδομές

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Επίσκεψη στα σχολεία της Ηλιούπολης πραγματοποιεί αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» με τον επικεφαλής της Στάθη Ψυρρόπουλο προκειμένου να ελέγξει από πρώτο χέρι και να καταγράψει ανάγκες και ελλείψεις. Τα πρώτα τρία σχολεία που επισκέφθηκαν ήταν το το 1ο δημοτικό, το 6ο  δημοτικό και το 10ο δημοτικό. Ο Στάθης Ψυρρόπουλος συνομίλησε τόσο με τους συλλόγους γονέων όσο και με το διδακτικό προσωπικό και τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρώσει τις επισκέψεις του σε όλα τα σχολεία της Ηλιούπολης. Στη συνέχεια θα καταθέσει την πρόταση της δημοτικής του παράταξης για την αναβάθμιση όλων των σχολικών κτηριακών υποδομών.

«Οραματίζομαι το αειφόρο σχολείο. Δεν μπορεί ακόμα και σήμερα τα σχολεία μας να στερούνται φύλαξης, να αφήνουν έντονα το οικολογικό τους αποτύπωμα και να μην υπάρχει επαρκής και ασφαλής χώρος για τους μαθητές μας, σε καιρό πανδημίας. Ο στόχος μας είναι να αλλάξουν όψη όλα τα εκπαιδευτικά μας συγκροτήματα, με προτεραιότητα εκείνα που έχουν τα μεγαλύτερα και σοβαρότερα κτηριακά ζητήματα.

Η αναποτελεσματικότητα, οι καθυστερήσεις και οι δικαιολογίες ότι δεν υπάρχουν κονδύλια, δεν υπάρχει προσωπικό και αλλά συναφή θα αποτελέσουν παρελθόν γιατί υπάρχει το σχέδιο και η διάθεση να τολμήσουμε ριζικές αλλαγές στην παιδεία της πόλης μας. Η Παιδεία στην Ηλιούπολη θα αλλάξει σελίδα», τόνισε σε δηλώσεις του.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 20 Νοεμβρίου 2021]

Scroll to Top