Άνοιγμα στην κοινωνία κάνει η παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη»

Ηλιούπολη

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στις 12.00μ.μ. στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης του Άλσους «Κιντής», θα διεξαχθεί το Συνέδριο που εκφράζει τη μεγαλύτερη μερίδα της Ηλιούπολης σύμφωνα με τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Δεδομένων των συγκυριών θα ληφθούν υπόψιν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί.

Μετά από δύο σημαντικές θητείες που καθόρισαν το παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον της παράταξης διεξάγεται το Συνέδριο με κεντρικό μήνυμα «Συμμετέχω-Ενεργώ-Δημιουργώ».

Στο κάλεσμά του ο επικεφαλής Στάθης Ψυρρόπουλος τονίζει ότι« την ημέρα του Συνεδρίουθα συνυπογράψουμε μία πράξη Συμμετοχικής Δημοκρατίας όπου όλοι είμαστε ισότιμοι ώστε να καταθέσουμε προτάσεις για το Μέλλον της πόλης που τόσο αγαπάμε».

Κατά τη διάρκεια του Ανοιχτού Συνεδρίου επανίδρυσης της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» θα κατατεθούν οι βασικοί πυλώνες του προγράμματος, ο καταστατικός χάρτης, το όραμά της. Την ίδια ημέρα θα οριστεί η προσωρινή εκτελεστική γραμματεία με σαφή χρονικό ορίζοντα και θα προσδιοριστούν αναλυτικά οι τομείς της παράταξης μέχρι την ψήφιση του καταστατικού και την εκλογή των οργάνων της παράταξης στο Πρώτο Τακτικό Συνέδριο.

«Σας περιμένουμε όλους για να μοιραστούμε το κοινό μας όραμα, να αξιοποιήσουμε όλοι μαζί τα θετικά του παρελθόντος, τη δυναμική του παρόντος και το όραμα του μέλλοντος.

Σας προσκαλούμε να ακούσετε την καρδιά σας και να δώσετε το «παρών» σε ένα συνέδριο που αφορά τον καθένα μας ξεχωριστά. Χωρίς τη δική σας συμμετοχή, δεν μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα να διεκδικήσουμε την πόλη που θέλουμε, την πόλη της ανάπτυξης, των υποδομών, της νεολαίας, της δημιουργίας, του μέλλοντος», κλείνει η ανακοίνωση – κάλεσμα.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 13 Νοεμβρίου 2021]

1 σκέψη στο “Άνοιγμα στην κοινωνία κάνει η παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη»

Τα σχόλια είναι κλειστά.