Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Απονομές και βραβεύσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γκολφ Match Play 2021 στη Γλυφάδα

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MATCH PLAY που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ από τις 4 έως τις 7 Νοεμβρίου 2021 έλαβε τέλος με μεγάλη επιτυχία, στο γήπεδο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» της Γλυφάδας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της Γλυφάδας κ. Παπανικολάου Γεώργιο, για την φιλοξενία και την άρτια κατάσταση του γηπέδου.

Η Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, κ. Αποστολίδου Αννίτα, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης, κ. Λεβετσοβίτη Νικόλαο, όσο και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο και επιτελείο της Δημοτικής Επιχείρησης, για την συνεργασία. Ακολούθησαν ευχαριστίες στους επίσημους προσκεκλημένους. Παραβρέθηκαν οι: κ. Καρόκης Ευάγγελος, Πρόεδρος του Γκολφ Πελοποννήσου, κ. Γεροσταθόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος του Αττικού Ομίλου, κ. Βαλασάκης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος του Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών, κ. Χαλαμπαλάκης Δημήτριος, Πρόεδρος Γκολφ Κρήτης, κ. Βαλσαμίδης Νικόλαος, Πρόεδρος Πανελληνίου Ομίλου Γκολφ και Εκπαίδευσης, κ. Πολυχρονιάδου Εύα, Πρόεδρος του Ομίλου Γκολφ Ελλάδος «Αθηνά» και κ. Σωτηρόπουλος Αντώνιος, Πρόεδρος του Ελληνικού PGA.

Επίσης ακολούθησαν ευχαριστίες προς τον Captain της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ κ. Αλέξανδρο Φιλιππάκη, καθώς και τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας κ. Χρήστο Νικόπουλο.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, κ. Τόκας Θωμάς, αναφέρθηκε στην AEGEAN AIRLINES που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Ομοσπονδίας, στηρίζοντας όλους τους αθλητές και αθλήτριες. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, και ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Νικόπουλο Χρήστο, θα ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα, για την προώθηση και την ανάπτυξη νέων αθλητών.

Ακολούθησε η απονομή και η βράβευση για τις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Παίδων και Seniors από τους επίσημους καλεσμένους. Τέλος απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Λεβετσοβίτη Νικόλαο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δίβαρη Στυλιανό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ ανανεώνει το ραντεβού της για το νέο έτος, με ένα νέο πρόγραμμα και με στόχο την ανάδειξη νέων αθλητών και αθλητριών.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 13 Νοεμβρίου 2021]

Scroll to Top