Τα PAW PATROL έρχονται στις Παιχνιδοπλασίες για μια ημέρα!

Γλυφάδα

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 5:00μμ θα σας περιμένουν στις Παιχνιδοπλασίες τα PAW PATROL! Μετά τη μεγάλη οθόνη έρχονται να μας διασκεδάσουν και να μας αγκαλιάσουν! Θα παίξουμε, θα χορέψουμε και θα φωτογραφηθούμε με τους αγαπημένους μας ήρωες ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσουμε να μεταμορφωθούμε κι εμείς στο αγαπημένο μας ζωάκι ή ήρωα μέσω του FACE PAINTING! Έπειτα η αίθουσα παιχνιδιού θα είναι ανοιχτή για πολύ παιχνίδι! Η είσοδος είναι 12 ευρώ για τα παιδιά και ελεύθερη για τους ενήλικες. Το πρόγραμμά μας θα διαρκέσει 5:00- 7:00μμ. Για να κρατήσετε τις θέσεις σας μπορείτε να καλέσετε στο 210-9600083 έως και την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου.

Ποιος είναι όμως αυτός ο χώρο που σας προσκαλούμε να έρθετε με τα παιδιά σας; Οι Παιχνιδοπλασίες αποτελούν έναν πολυχώρο πρότυπο για παιδιά ηλικίας 2- 11 ετών με κύριο μέλημα την προσφορά ίσων ευκαιριών προς όλους τους μικρούς μας φίλους. Ο χώρος μας λειτουργεί καθημερινά ξεκινώντας με το πρωινό τμήμα δημιουργικής απασχόλησης προσχολικής ηλικίας, ενώ το μεσημέρι τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να γευματίσουν στην τραπεζαρία και έπειτα τα παιδιά δημοτικού να ενταχθούν στην μελέτη- ενισχυτική διδασκαλία. Ταυτόχρονα έως το τέλος της ημέρας λειτουργεί η δημιουργική απασχόληση- φύλαξη αλλά και τα εργαστήρια Ψυχοκινητικής Αγωγής,  οι Μικροί Μάγειρες και Ζαχαροπλάστες, τα Πειράματα, η Μυθολογία,  οι Χειροτεχνίες- Κατασκευές, το Messy Play, οι Μαθητευόμενοι Ταχυδακτυλουργοί, η Ρομποτική και το Θεατρικού Παιχνιδιού, τα οποία και εναλλάσσονται ανάλογα με τη μέρα.

Θα σας περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά να γνωριστούμε και να παίξουμε παρέα!

Δωρεάν εγγραφή σε οποιοδήποτε εργαστήριο για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα με τα Paw Patrol!!!

Θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες COVID. Υπενθυμίζουμε ότι οι ενήλικες εισέρχονται στο χώρο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 6 Νοεμβρίου 2021]