Υποδομή για ΑΜΕΑ και μυϊκούς τραυματισμούς στο δημοτικό κολυμβητήριο Γλυφάδας

Γλυφάδα

Έναν πρωτοποριακό μηχανισμό για την εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας με αναπηρία, αλλά και για την αποκατάσταση μυϊκών τραυματισμών, θα εγκαταστήσει ο Δήμος Γλυφάδας αυτή την Τετάρτη, 1η Ιουνίου, το πρωί, στο δημοτικό κολυμβητήριο, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (πλ. Νυμφών).

Το σύγχρονο αναβατόριο i-Swim είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στην πισίνα με άνεση και ασφάλεια. Πιστοποιημένο με τις αυστηρότερες τεχνικές προδιαγραφές, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του και στους ελιγμούς του, διαθέτοντας πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας. Ο μηχανισμός αυτός έχει ήδη τοποθετηθεί σε πολλά δημόσια και ιδιωτικά κολυμβητήρια σε όλη την Ευρώπη.

slider11_s

«Με τη βοήθεια της νέας αυτής υποδομής, οι συνάνθρωποί μας με αναπηρία, αλλά και ηλικιωμένοι με κινητικά προβλήματα ή συμπολίτες μας με μυϊκό τραυματισμό, μπορούν να χρησιμοποιούν την δημοτική μας πισίνα, εύκολα και απλά», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Στόχος μας είναι η διαρκής αναβάθμιση του δημοτικού κολυμβητηρίου, ώστε να είναι λειτουργικό και φιλόξενο για όλους».

i-swim_s