Μια οφειλόμενη επιβράβευση

Γλυφάδα

Στις 24 Οκτωβρίου 2021, όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα, πρόκειται να διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικητικών συμβουλίων των Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος.

Ανεξάρτητα από το όποιο αποτέλεσμα των εκλογών αυτών, όσοι έζησαν και παρακολούθησαν την διαδρομή της ΤΟ Γλυφάδας τα τελευταία χρόνια, δεν μπορούν να μην αναγνωρίσουν τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε η δυναμική και δραστήρια παρουσία του προέδρου της ΤΟ Γλυφάδας Παναγιώτη Σκαλτσά. Σε χρόνια δύσκολα, με την πανδημία να νεκρώνει κάθε δραστηριότητα και την οικονομική κρίση να ξεζουμίζει το εισόδημα αλλά και την ψυχική διάθεση της κοινωνίας, ο Παναγιώτης Σκαλτσάς κατόρθωσε να κρατήσει την ΤΟ Γλυφάδας όρθια, να διατηρήσει ανοικτό το γραφείο της οργάνωσης, να διοργανώσει αποστολές απαραιτήτων ειδών σε σεισμοπαθείς στην Ελασσόνα και σε πλημμυροπαθείς στην Εύβοια, αναδεικνύοντας έτσι με εμφατικό τρόπο το κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να έχουν οι κομματικές οργανώσεις, ανεξαρτήτως κόμματος. Πρόλαβε πριν από την πανδημία να οργανώσει εκδηλώσεις, λαχειοφόρους αγορές και εξασφάλισε δωρεές στηρίζοντας έτσι τα οικονομικά της ΤΟ. Παράλληλα κατάφερε να οργανώσει μικρές ενημερωτικές συναντήσεις, καλώντας μέλη του κομματικού μηχανισμού να μιλήσουν, ενώ παράλληλα όχι μόνο συγκράτησε τον αριθμό των μελών της ΤΟ Γλυφάδας αλλά κατάφερε και να τον αυξήσει σημαντικά.

Με δεδομένη την λήξη της παρούσης θητείας του ΔΣ της Τοπικής Οργάνωσης, όλοι εμείς που ζήσαμε αυτά τα δύσκολα χρόνια της Ελληνικής Κοινωνίας και κατ’ επέκταση και της Τοπικής Οργάνωσης, οφείλουμε να εκφράσουμε ένα θερμότατο ευχαριστώ στον απερχόμενο πρόεδρο Παναγιώτη Σκαλτσά για το έργο που επιτέλεσε στην Τοπική Οργάνωση του Κόμματος. Παράλληλα εκφράζουμε τις καλύτερες ευχές μας για την επανεκλογή του στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 16 Οκτωβρίου 2021]