Δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης

Ελληνικό Αργυρούπολη

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, στα πλαίσια της ολοκληρωμένης πολιτικής προστασίας του περιβάλλοντος που ακολουθεί και σε συμφωνία με τις προβλέψεις (α) του ν. 4710/2020 «Προώθηση της ηλεκτροκίνησης και άλλες διατάξεις» και (β) της Κοινής Υπουργικής Απόφασης ΥΠΕΝ/ΔΜΕΑΑΠ/93764/396 «Τεχνικές Οδηγίες για τα Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Σ.Φ.Η.Ο.» αιτήθηκε και έλαβε χρηματοδότηση από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ προκειμένου να εκπονήσει Σ.Φ.Η.Ο., χωροθετώντας πενήντα δύο (52) σημεία φόρτισης εντός των διοικητικών ορίων του δήμου.

Στα πλαίσια αυτά, η ανάδοχος εταιρεία DΙΑDIKASIA BUSINESS CONSULTING ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. ολοκλήρωσε τη σύνταξη των δύο πρώτων παραδοτέων του Σ.Φ.Η.Ο.:

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης θέτει πλέον τα παραπάνω παραδοτέα σε δημόσια διαβούλευση και προσκαλεί τους πολίτες (α) να μελετήσουν τα παραδοτέα αυτά (στο σύνδεσμο: http://elliniko-argyroupoli.gr/article.php?id=6391 θα βρείτε τα αρχεία) και να αποστείλουν τις απόψεις τους στο opp@elliniko-argyroupoli.gr καθώς και (β) να παρευρεθούν σε ανοικτή δημόσια δια ζώσης συζήτηση την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» (Κύπρου 68 Αργυρούπολη).

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 16 Οκτωβρίου 2021]