Έναρξη εγγραφών στα τμήματα Μουσικής Προπαιδείας 2021 -2022 του Δήμου Ηλιούπολης

Ηλιούπολη

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα μουσικής προπαιδείας, για τη διδακτική περίοδο 2021-2022, που γίνονται στο πλαίσιο των εγγραφών των Μουσικών Εργαστηρίων του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (ΠΑΟΔΗΛ) – Γρηγόρης Γρηγορίου», ξεκινά για άλλη μια χρονιά τη λειτουργία τμημάτων μουσικής προπαιδείας. Στη μουσική προπαιδεία, τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της μουσικής, εξερευνούν τα μουσικά όργανα, μαθαίνουν τις ρυθμικές αξίες και τις νότες και δημιουργούν τις δικές τους μικρές ορχήστρες. Τα τμήματα είναι ομαδικά (έως 8 παιδιά ανά τμήμα), απευθύνονται σε μικρούς μαθητές ηλικίας 4 έως 7 ετών, και έχουν μηνιαίο κόστος 12€ για τους κατοίκους ή δημότες Ηλιούπολης, και 15€ για τους ετεροδημότες.

Οι εγγραφές στα τμήματα Μουσικής Προπαιδείας, πραγματοποιούνται στους χώρους των Μουσικών Εργαστηρίων (Ηρ. Κωνσταντοπούλου & Θάλειας Λουκίδου, 2ος όροφος, δίπλα από το 13ο Δημοτικό), μόνο κατόπιν ραντεβού, ενώ θα συνεχίζονται κατά τη διάρκεια του χρόνου, για όσα τμήματα έχουν κενές θέσεις.

Στον ίδιο χώρο θα γίνονται και τα μαθήματα, τα οποία ξεκινούν από 1 Οκτωβρίου.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε στο http://politismos-ilioupoli.gr/pdf//mousiki%20propedeia%202021-22%20aa.pdf.

Οι γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και σχετικό έγγραφο το οποίο αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Ηλιούπολης (π.χ. λογαριασμό ΟΤΕ, ΔΕΗ κ.λπ.), εάν επιθυμούν να επωφεληθούν των ειδικών εκπτώσεων. Η ηλικία των παιδιών που εγγράφονται στα Μουσικά Εργαστήρια θα πρέπει να επιβεβαιώνεται με την επίδειξη σχετικού εγγράφου (π.χ. πιστοποιητικό γέννησης, βιβλιάριο υγείας κ.λπ.).

Η χρήση μάσκας στον χώρο των Μουσικών Εργαστηρίων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη των τμημάτων Μουσικής Προπαιδείας, κ. Κουτίβα Βαρβάρα, στο τηλέφωνο 6936341241.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 9 Οκτωβρίου 2021]