Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης τα γραφεία της Τ.Ο. ΝΔ Ηλιούπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Για μια ακόμη φορά έγιναν στόχος τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης στην Ηλιούπολη. Το γεγονός καταδίκασαν άμεσα οι δυο δημοτικές παρατάξεις «Ηλιούπολη πάμε μπροστά» και «Η πόλη που θέλω».

«Για ακόμα μια φορά, τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας γίνονται στόχος περιθωριακών ομάδων που σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν και να εκφοβίσουν & μάλιστα εν όψει των εσωκομματικών εκλογών.

Ευτυχώς η δημοκρατική πόλη στην οποία ζούμε έχει βάλει στο περιθώριο κάθε λογής φασίστες, προτάσσοντας τα δημοκρατικά της αντανακλαστικά.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της ΔΗΜ.ΤΟ Ηλιούπολης & κάθε μορφής βία και σε οποιονδήποτε άλλον συμβαίνει.

Η δημοκρατία δεν εκφοβίζεται», τόνισε ο Τάσος Ευσταθίου.

«Για άλλη μια φορά τα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους. Ο βανδαλισμός των γραφείων ενός κόμματος στην πόλη μας, έχει σαν στόχο να πλήξει τη δημοκρατία και την ελευθερία και να διαταράξει την συνοχή που επικρατεί μεταξύ των πολιτών.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση, οι αντιδημοκρατικές αυτές πρακτικές δεν καταφέρνουν τίποτα και δεν βρίσκουν ανταπόκριση στην κοινωνία», δήλωσε ο Γαβριήλ Αραμπατζής.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 9 Οκτωβρίου 2021]

Scroll to Top