Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μερική λειτουργία των ΚΑΠΗ Αλίμου

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ο Δήμος Αλίμου σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας (Covid-19) προσέφερε βασικές υπηρεσίες στα μέλη των Κ.Α.Π.Η., όπως η φυσικοθεραπεία και η συνταγογράφηση, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας.

Από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ο Δήμος Αλίμου ενημερώνει ότι στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου θα είναι διαθέσιμες οι παρακάτω υπηρεσίες με αυτοπρόσωπη παρουσία μελών του ΚΑΠΗ, κατόπιν προκαθορισμένων ραντεβού:

  • Υπηρεσίες φυσικοθεραπείας
  • Υποστήριξη για τη συνταγογράφηση φαρμάκων
  • Υπηρεσίες Νοσηλευτικής φροντίδας (μέτρηση αρτηριακής πίεσης, σακχάρου και χοληστερίνης)
  • Εγγραφή νέων μελών.

Ανακοινώνεται ότι για το έτος 2021 δεν υπάρχει υποχρέωση ανανέωσης εγγραφών των μελών, καθώς η ανανέωση έχει ήδη γίνει αυτόματα. 

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Νόμο (ΦΕΚ Β’ 3958/27-08-2021), οι πιο πάνω υπηρεσίες θα αφορούν μόνο μέλη πλήρως εμβολιασμένα και με τις 2 δόσεις εμβολίου (και μετά την παρέλευση 14 ημερών από τη δεύτερη δόση) ή μέλη νοσήσαντα (με ημερομηνία διάγνωσης έως και 180 ημέρες πριν).

Οι παραπάνω όροι ισχύουν και για τους εργαζόμενους των Κ.Α.Π.Η.

Για την πραγματοποίηση των ραντεβού, είναι απαραίτητη η επίδειξη του πιστοποιητικού (εμβολιασμού ή νόσησης) κατά την είσοδο στον χώρο.

Σημειώνεται επίσης ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις δεν επιτρέπεται η προσέλευση για λόγους ψυχαγωγίας ή για άσκηση κοινωνικής δραστηριότητας.

Για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

  • A’ ΚΑΠΗ (Λεωφ. Καλαμακίου 72 & Ερεχθείου) – 210 9836956
  • Β’ ΚΑΠΗ (Ελ. Βενιζέλου 17) – 210 9935180
  • Γ’ ΚΑΠΗ (Δαβάκη 10) – 210 9802752

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 9 Οκτωβρίου 2021]

Scroll to Top