Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ηλιούπολη: Ανακαινισμένος ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Μελίνα Μερκούρη»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος «Μέλινα Μερκούρη», ανακαινισμένος και ανανεωμένος άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε για την φετινή σεζόν τους φίλους της 7ης Τέχνης με το 4ήμερο αφιέρωμα για τα 100 χρόνια του Μιχάλη Κακογιάννη.
Με την μελέτη και την επίβλεψη της εικαστικού & interior designer κ. Γιούλης Γκικοπούλου, ο χώρος έχει κυριολεκτικά αλλάξει όψη και θα προσφέρει στους σινεφίλ βραδιές απόλαυσης, σε ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον, κάτω από τον ουρανό της Ηλιούπολης με συντροφιά το άρωμα του γιασεμιού.
Το παλαιό αντιαισθητικό και θορυβώδες έδαφος έχει αντικατασταθεί με σύγχρονο τεχνητό χλοοτάπητα, μια σύγχρονη αρχιτεκτονική λύση εξωτερικού χώρου και έχουν τοποθετηθεί περισσότερα τραπέζια για τους απαιτητικούς θεατές, με τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των θεατών.
Προστέθηκαν νέα φυτά σε όλο τον χώρο, αλλάχθηκε η ταμπέλα, τα παλιά καθίσματα αντικαταστάθηκαν με νέα και το φουαγιέ ανανεώθηκε στο έπακρο με τη φωτογραφία της Μελίνας Μερκούρη να δεσπόζει. Η αναμόρφωση του χώρου έγινε με ίδιους πόρους του Δήμου και με βάση τα σχέδια και την εργασία δημοτικών υπηρεσιών.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 26 Ιουνίου 2021]

Scroll to Top