Ελληνικό – Αργυρούπολη: Ενώνει τις δυνάμεις του με την «Ενωμένη Πόλη» ο Τάσος Κορίλλης

Ελληνικό Αργυρούπολη

Μετά από συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος και Επικεφαλής της «Ενωμένης Πόλης» Γιάννης Κωνσταντάτος με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Κορίλλη Τάσο, αποφασίστηκε η συστράτευση του δεύτερου με τη δημοτική παράταξη της επιτυχημένης διοίκησης της πόλης δεδομένου ότι μέσα από τη συζήτηση διαπιστώθηκαν οι κοινές θέσεις και αντιλήψεις που έχουν όχι μόνο για την επένδυση του Ελληνικού αλλά και για όλα τα μεγάλα αυτοδιοικητικά ζητήματα του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

Ο Τάσος Κορίλλης γεννήθηκε στην Αργυρούπολη ενώ μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Ελληνικό. Σήμερα είναι εν ενέργεια εκλεγμένος Αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης των Ελλήνων Χημικών ενώ ταυτόχρονα είναι Επικεφαλής του Τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας επίσης σε Πανελλαδικό επίπεδο. Έχει παράλληλα εμπειρία διοίκησης ως μέλος διοικητικών συμβουλίων σε μεγάλους οργανισμούς ενώ υπηρετεί την εκπαίδευση ως καθηγητής σε μεγάλο εκπαιδευτικό ίδρυμα. «Ο Τάσος σηκώνει τα μανίκια, προτάσσει τα αυτοδιοικητικά κριτήρια και με την εμπειρία του στη διοίκηση θα δουλέψει πλάι μας για την πόλη που γεννήθηκε και αγαπά από τη θέση της νεοσύστατης Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου ενώ παράλληλα θα αξιοποιηθεί στο άμεσο μέλλον και σε αντικείμενα παιδείας και κοινωνικής πολιτικής, που αποτελούν το πεδίο δράσης του αλλά και το επίκεντρο της πολιτικής μας για το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Η Ενωμένη πόλη είναι η μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη της πόλης μας που διαρκώς διευρύνει τις δυνάμεις της για μία ακόμα νικηφόρα εκλογική μάχη το 2023», δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.
«Η τοπική αυτοδιοίκηση, τα θέματα παιδείας και η προσφορά στον συνάνθρωπο πάντοτε με γέμιζαν. Ήρθε η ώρα να σηκώσω τα μανίκια, να δουλέψω με μεράκι πλάι στο Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Κωνσταντάτο, τη δημοτική ομάδα και τους ανθρώπους της Ενωμένης Πόλης , για το Ελληνικό και την Αργυρούπολη, την πόλη στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπάω!», δήλωσε ο Τάσος Κορίλλης.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 17 Απριλίου 2021]