Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι κατά του COVID-19 σε Ελληνικό και Αργυρούπολη

Ελληνικό Αργυρούπολη

O Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης συνεχίζει την συνεργασία με όλες τις δημόσιες αρχές και ειδικότερα με τον ΕΟΔΥ για την προστασία των κατοίκων και των εργαζομένων της πόλης. Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά ο ΕΟΔΥ με κλιμάκια αποτελούμενα από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), θα πραγματοποιήσει και στις δύο δημοτικές ενότητες, Ελληνικού και Αργυρούπολης, δωρεάν ελέγχους έναντι του covid-19 μέσω ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 5 Απριλίου στην πλατεία Σουρμένων επί της Λ. Ιασωνίδου στο Ελληνικό καθώς και την Τρίτη 6 Απριλίου στην πλατεία του Δημαρχείου επί της Λ. Κύπρου 68 στην Αργυρούπολη από τις 10.00 έως τις 15.00.
Οι ενδιαφερόμενοι για τη μετακίνησή τους θα πρέπει να στείλουν μήνυμα με τον αριθμό 1 στο 13033. Επίσης παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.
Κατά την προσέλευση τους στον χώρο διεξαγωγής των προληπτικών ελέγχων θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και οι απαραίτητες αποστάσεις.
Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης παραμένει πιστός στην εφαρμογή των μέτρων συνεχίζοντας καθημερινά την προσπάθεια για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και καλεί όλους τους κατοίκους και τους εργαζομένους να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας έναντι του κορωνοϊού και να προσέλθουν για την πραγματοποίηση του ελέγχου.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 3 Απριλίου 2021]