Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Γλυφάδα: Επικίνδυνες ζημιές στην πλατεία Καραϊσκάκη

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

• «Φύλακες άγγελοι» οι γονείς που ζητούν την άμεση αποκατάσταση από τη Δημοτική Αρχή

Την άμεση αποκατάσταση επικίνδυνων ζημιών που υπάρχουν στην πλατεία Καραϊσκάκη ζήτησαν με έγγραφο αίτημα τους (το οποίο και πρωτοκόλλησαν) προς τη Δημοτική Αρχή Γλυφάδα οι κάτοικοι και περίοικοι της Τερψιθέας. Το κείμενό τους υπογράφεται από δεκάδες πολίτες, κατοίκους και κυρίως γονείς και κηδεμόνες μικρών παιδιών του Δήμου Γλυφάδας που έχουν την πλατεία Καραϊσκάκη ως χώρο αναψυχής και δραστηριότητας μικρών και μεγάλων.
«Τα παιδιά μας βρίσκονται εκτεθειμένα στο επικίνδυνο, εξαιτίας φθοράς και βανδαλισμών (ρίψεις εκρηκτικών υλών κάθε Ανάσταση), δάπεδο – σκακιέρα (αποκόλληση μαρμάρων) και στους διάσπαρτους τσιμεντόλιθους οι όποιοι έχουν αποκολληθεί από το μνημείο του Γεωργίου Καραϊσκάκη και από το δάπεδο. Ακόμη η βρύση της πλατείας είναι εκτός λειτουργίας», τονίζουν στο κείμενό τους.

Και με ευγένεια ζητούν από την Δημοτική Αρχή να αποκαταστήσει άμεσα τη σκακιέρα, το μνημείο, το δάπεδο και τη βρύση ώστε να μειωθεί ο βαθμός επικινδυνότητας του χώρου και να αυξηθεί ο βαθμός λειτουργικότητάς του.
Ας ελπίσουμε ότι θα εισακουστούν οι αγωνίες τους και ότι όσο το δυνατόν γρηγορότερα θα επιληφθούν της
κατάστασης οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας ώστε ο χώρος να έχει την ασφάλεια και τη λάμψη που του αρμόζει.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 20 Μαρτίου 2021]

Scroll to Top