Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και οι πολυεπίπεδοι τομείς συνεργασίας του Δήμου με τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ουσιαστική και βαρύνουσα σημασία δόθηκε στην άριστη και ιδιαιτέρως επωφελή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου και της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), οι εγκαταστάσεις της οποίας βρίσκονται στην περιοχή της Βάρης.
Άλλωστε ο Δήμος σε έμπρακτη απόδειξη της αξίας της ΣΣΕ για την περιοχή, έχει προβεί στην μετονομασία του κεντρικού δρόμου που ενώνει την Βάρη με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ σε Λεωφόρο ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.

«Με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ (Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης), Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο μας συνδέει στενή σχέση φιλίας», δήλωσε με το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. «Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα στέκεται αρωγός στο έργο των μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στην πόλη μας, συμβάλλοντας με κάθε μέσο που διαθέτει στην πετυχημένη εκτέλεση του έργου τους», τόνισε και κλείνοντας ανέφερε ότι «ένιωσα χρέος μου να ευχαριστήσω τον Αρχηγό για την καταλυτική συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην ταχύτατη δημιουργία και στην άρτια λειτουργία των δύο μεγάλων κέντρων εμβολιασμού, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 13 Μαρτίου 2021]

Scroll to Top