Το λευκό αποτύπωμα της «Μήδειας» στον Άλιμο

Άλιμος

Σε 39 σημεία στην πόλη, η “Μήδεια” ξερίζωσε ολόκληρα δέντρα ή έσπασε μεγάλα κλαδιά από αυτά, με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να προκληθούν φθορές σε οχήματα. Ευτυχώς, σε καμία περίπτωση δεν είχαμε τραυματισμό ανθρώπου.
Η παρέμβαση του Δήμου ήταν άμεση: τα συνεργεία, αιρετοί και υπάλληλοι, έσπευσαν και απομάκρυναν τους πεσμένους κορμούς και κλαδιά και, μέσα σε λίγες ώρες, είχαν ανταποκριθεί στο σύνολο των περιστατικών.
Αμέσως μετά έριξαν ξανά αλάτι στους δρόμους, καθώς περίμεναν για την Τρίτη και δεύτερο κύμα έντονης χιονόπτωσης, ενώ και η αποκομιδή των απορριμμάτων έγινε κανονικά σχεδόν σε όλη την πόλη, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

«Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους Αντιδημάρχους και τους εργάτες καθαριότητας και πρασίνου που βρίσκονται από το πρωί στο κρύο και δίνουμε μαζί τη “μάχη” της πολιτικής προστασίας, για την ασφάλεια και την καλή λειτουργία της πόλης μας.

Τους ευχαριστώ πολύ που δεν έκατσαν στη ζεστασιά του σπιτιού τους, δεν βγήκαν να παίξουν στο χιόνι με την οικογένειά τους, αλλά είναι από εχθές το βράδυ διαρκώς “επί των επάλξεων”, παρά την κούραση και τις αντιξοότητες, και φροντίζουν να δίνουμε διαρκώς λύσεις», δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 20 Φεβρουαρίου 2021]

1 σκέψη στο “Το λευκό αποτύπωμα της «Μήδειας» στον Άλιμο

Τα σχόλια είναι κλειστά.