Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Το λευκό αποτύπωμα της «Μήδειας» στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Προβλήματα από την επέλαση της «Μήδειας» κλίθηκε να αντιμετωπίσει και ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης. Οι εργαζόμενοι στον Τομέα της Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας για 48 ώρες έμειναν άυπνοι και έδωσαν μαζί με τους 30 εθελοντές στο Κέντρο Επιχειρήσεων τιτάνια μάχη για να κρατήσουν την πόλη καθαρή. Επίσης το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και η Κοινωνική Υπηρεσία φρόντισαν τους άστεγους και μετέφεραν στο νοσοκομείο όσους είχαν ανάγκη νοσηλείας.

Πήγαν τρόφιμα σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες. Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι βρέθηκαν όπου χρειάστηκε για να συνδράμουν στις προσπάθειες που καταβάλλονταν. «H πόλη μας άντεξε την πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα κακοκαιρία. Με πρόληψη, σχέδιο και ικανούς ανθρώπους αντιμετωπίσαμε με απόλυτη επιτυχία όλα τα προβλήματα που προέκυψαν από τον χιονιά.

Πετύχαμε να κρατήσουμε την πόλη καθαρή δίχως να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα αφού είχαμε από τον Σεπτέμβριο κλαδέψει τα περισσότερα δέντρα ενώ οι δρόμοι έμειναν διαρκώς ανοιχτοί παντού», τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος εκφράζοντας συνάμα την ευγνωμοσύνη του στους δικού τους ήρωες, τους εργαζόμενους, τους εθελοντές, τους αντιδημάρχους. «Αποδείξαμε για μια ακόμα φορά ότι γνωρίζουμε από δύσκολες μάχες και τις δίνουμε ενωμένοι!», ανέφερε.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 20 Φεβρουαρίου 2021]

Scroll to Top