Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος: «Σεβασμός στον άνθρωπο, ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, διαρκής εξέλιξη»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος σε αποκλειστική συνέντευξη στον «Π»

Tα πλεονεκτήματα της λειτουργίας του νέου μαγνητικού τομογράφου τελευταίας γενιάς στο Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea Βάρης και τα οφέλη για τον ασθενή, περιγράφει σε συνέντευξή του στον «ΠΑΛΜΟΣ» ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Θεόδωρος Καρούτζος. Όπως αναφέρει, «η άριστη στελέχωση της Affidea με έμπειρους και καταξιωμένους γιατρούς, η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων όσο και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα και εγκυρότητα των διαγνωστικών εξετάσεων, εργαστηριακών και απεικονιστικών, μας έχουν καθιερώσει ως τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο στην υγεία των ασθενών».

Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος

[Π]: Κύριε Καρούτζο, η Affidea διακρίνεται για τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, συμβάλλοντας στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ:
Στην Affidea επενδύουμε στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, γι’ αυτό και προχωρούμε τακτικά σε αναβαθμίσεις του ιατρικού εξοπλισμού μας. Για εμάς, η υγεία είναι πάνω από όλα και η φροντίδα των ανθρώπων που μας την εμπιστεύονται, αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας. Επενδύοντας διαρκώς στη νεότερη τεχνολογία αιχμής, είτε αυτή αφορά σε εξοπλισμό είτε σε πρακτικές, είμαστε βέβαιοι ότι προσφέρουμε αξιόπιστες και διεθνώς διαπιστευμένες υπηρεσίες υγείας. Έτσι και στην περίπτωση της Βάρης, στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε τις δυνατότητες του Διαγνωστικού μας Κέντρου στα νότια προάστια, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη μονάδα υγείας στα πρότυπα των αντίστοιχων ευρωπαϊκών της μητρικής εταιρείας. Δίνουμε προτεραιότητα στην αναβάθμιση των τμημάτων και των υπηρεσιών μας, προκειμένου για την άριστη εξυπηρέτηση και πρωτίστως για την ασφάλεια των ασθενών μας.

[Π]: Τι ρόλο παίζει η τεχνολογία αιχμής στην Affidea;
Θ.Κ.:
Η Affidea πρωτοπορεί ακόμη μία φορά, εγκαθιστώντας τον πιο εξελιγμένο μαγνητικό τομογράφο του οίκου GE Healthcare, τον SIGNA Voyager, ο οποίος επιτυγχάνει άριστα αποτελέσματα για κάθε εξεταζόμενο. Οι μοναδικές τεχνολογίες που διαθέτει, επιτυγχάνουν εξατομικευμένη εμπειρία, καθώς η διαφορετική ανατομία του κάθε εξεταζόμενου δεν επηρεάζει την εξέταση – ακόμη και την πιο εξειδικευμένη, όπως μαγνητική αγγειογραφία, μαγνητική χολαγγειογραφία (MRCP), μαγνητική πυελογραφία, μαγνητική μαστογραφία.
Μείωση του χρόνου πολλών εξετάσεων, μεγαλύτερη άνεση για τον εξεταζόμενο, μειωμένος θόρυβος κατά τη διάρκεια της εξέτασης, είναι μερικά μόνο από τα δυνατά «χαρτιά» του μηχανήματος. Οι εξαιρετικές δυνατότητες του νέου μαγνητικού τομογράφου θέτουν νέα πρότυπα στην ποιότητα της εικόνας και στη διαγνωστική ακρίβεια, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν στους εξεταζόμενους μία καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία. Η Affidea επομένως βασίζεται όχι μόνο στην τεχνολογία αιχμής και στην καινοτομία, αλλά και στη συνέπεια και στην υπευθυνότητα, στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, στην οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με διάρκεια στο χρόνο, στην άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των ασθενών και των γιατρών.

«Μείωση του χρόνου πολλών εξετάσεων, μεγαλύτερη άνεση
για τον εξεταζόμενο, μειωμένος θόρυβος κατά τη διάρκεια
της εξέτασης, είναι μερικά μόνο από τα δυνατά «χαρτιά»
του μηχανήματος»

[Π]: Τι χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες του Διαγνωστικού Κέντρου;
Θ.Κ.:
Η Affidea Βάρης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των συμπολιτών μας. Η αναγνώριση αυτή οφείλεται στο επίπεδο των υπηρεσιών μας, το οποίο είναι το υψηλότερο δυνατό και αντικατοπτρίζεται στην πιστοποιημένη τεχνολογική ανωτερότητα, στην τεχνογνωσία κι εμπειρία του επιστημονικού δυναμικού και στην άρτια εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους εξεταζόμενους, καθώς, πέραν της αποτελεσματικής αντιμετώπισης του εκάστοτε προβλήματος υγείας, φροντίζουμε να μειώνουμε τον χρόνο εξέτασης. Η ποιότητα, οι υποδομές και οι άνθρωποί μας είναι τα χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν και μας επιτρέπουν να στεκόμαστε καθημερινά στο πλευρό των ασθενών μας, με σεβασμό και επαγγελματισμό. Αυτά είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την Affidea και για τα οποία την επιλέγουν και την εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι εξεταζόμενοι. Αξίζει να αναφέρω ότι στη συγκεκριμένη συγκυρία της χώρας, η προσιτή τιμολογιακή πολιτική επιβεβαιώνει στην πράξη τις αρχές και τις αξίες που υπηρετεί ένας φορέας με πάθος για την υγεία, προσφέροντας πρόσβαση σε αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

«Η ποιότητα, οι υποδομές και οι άνθρωποί μας
είναι τα χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν
και μας επιτρέπουν να στεκόμαστε καθημερινά
στο πλευρό των ασθενών μας, με σεβασμό
και επαγγελματισμό. Αυτά είναι τα τρία βασικά
χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την Affidea
και για τα οποία την επιλέγουν και την εμπιστεύονται
όλο και περισσότεροι εξεταζόμενοι.»

[Π]: Ποιες άλλες υπηρεσίες προσφέρετε;
Θ.Κ.:
Στην Affidea Βάρης, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ευελπίδων 40-42 (πρώην Βάρης-Κορωπίου), διενεργείται αξονική τομογραφία, αξονική στεφανιογραφία, αξονική αγγειογραφία, αξονική πυελογραφία, αξονική οδόντων (dental scan), μαγνητική τομογραφία, ψηφιακή μαστογραφία, υπερηχοτομογραφία, triplex αγγείων, μέτρηση οστικής πυκνότητας, ελαστογραφία θυρεοειδούς-μαστών, σπινθηρογράφημα, ενώ διατίθεται επίσης ακτινολογικό και καρδιολογικό τμήμα, καθώς και ψηφιακός ορθοπαντογράφος για πανοραμικές και κεφαλομετρικές ακτινογραφίες.
Το Εργαστήριο βιοπαθολογίας συμπληρώνει τις διαγνωστικές εξετάσεις, προσφέροντας άμεσα και αξιόπιστα αποτελέσματα στους εξεταζόμενους.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 6 Μαρτίου 2021]

Scroll to Top