Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επίσκεψη του Κώστα Πασακυριάκου στο Κέντρο Υγείας της Βάρης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Το Κέντρο Υγείας της Βάρης επισκέφτηκε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας Πασακυριάκος, το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου. Ο Κ. Πασακυριάκος συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας κ. Χρήστο Ριφιώτη, με τον οποίο συζήτησαν για την εξέλιξη του προγράμματος εμβολιασμών και γενικότερα τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Βάρης.
Ο Κ. Πασακυριάκος στη συζήτησή του με τον κ. Ριφιώτη, ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας στη Βάρη για την προσφορά τους όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας στους δημότες και τους κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Χρ. Ριφιώτης ενημέρωσε τον Κ. Πασακυριάκο για την εξέλιξη του προγράμματος εμβολιασμών για τον κορονοϊό. Ο ημερήσιος αριθμός εμβολιασμών ξεπερνά τους 280 και γίνονται καθημερινά σε δύο βάρδιες.
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει τη λειτουργία των Ιατρείων Ειδικότητας σε πολλά Κέντρα Υγείας προκειμένου να μετατραπούν αποκλειστικά σε Κέντρα Εμβολιασμού και τόνισε ότι δεν πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά αντίθετα να ενισχυθούν με ιατρικό προσωπικό ειδικά αυτή την περίοδο. Επιπλέον, επισήμανε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθούν συνολικά και Κέντρο Υγείας Βάρης και το Ασκληπιείο Βούλας, με βάση τις πραγματικές και αυξημένες ανάγκες.
Αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Υγείας της Βάρης λειτουργούν κανονικά τα ιατρεία ειδικότητας (παθολόγος, γενικός γιατρός, ψυχίατρος, μικροβιολόγος, οδοντίατρος) και υπάρχουν 12 οικογενειακοί γιατροί. Ωστόσο, λείπουν ειδικότητες όπως καρδιολόγος και ουρολόγος.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 30 Ιανουαρίου 2021]

Scroll to Top