Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη: Επίσκεψη Πολιτευτή Περιφέρειας Αττικής Δημοσθένη Δόγκα στον Μητροπολίτη Γλυφάδας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και με ιδιαίτερη τιμή, ο Πολιτευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Δημοσθένης Δόγκας πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, όπου και συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντώνιο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που επιβάλλουν οι δεδομένες υγειονομικές συνθήκες, ενώ συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις, οι οποίες έχουν επέλθει από την εξάπλωση του ιού covid 19.
Ο Δ. Δόγκας επισήμανε την επιτακτική ανάγκη των ανοιχτών εκκλησιών με τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας, καθώς η πίστη λειτουργεί καταπραϋντικά και ανακουφιστικά, ειδικότερα δε, σε μια χρονική περίοδο που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Συνεχάρη το Σεβασμιότατο για το μεγάλο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μητροπόλεως προς τους αναξιοπαθούντες αλλά και για την έντονη θεολογική και ποιμαντική παρουσία του Μητροπολίτη σε ολόκληρο το εύρος της Μητροπόλεως.
Επίσης, ο Δ. Δόγκας εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον Σεβασμιώτατο για το γραπτό χαιρετισμό και τις ευχές του στο νέο βιβλίο του Δ. Δογκα, ενώ αποδεχόμενος την ευλογία του, του προσέφερε έναν πίνακα που εικονίζει τον Ναό της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης, όπως ακριβώς σχεδιάστηκε από την καλλιτέχνιδα Άννα Καλλίστογλου, προκειμένου να συνοδεύει το ομότιτλο ποίημα στην εικονογράφηση της νέας Ποιητικής Συλλογής του Δ. Δόγκα.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Αντώνιος ευχαρίστησε τον κ. Δ. Δόγκα για αυτή την επίσκεψη ενώ συμφώνησαν και σε μια περαιτέρω συνεργασία με την Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 9 Ιανουαρίου 2021]

Scroll to Top