Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ηλιούπολη: Κέντρο ανακύκλωσης στην Λεωφόρο Α. Παπανδρέου

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ο Δήμος Ηλιούπολης μεθοδικά εφαρμόζει νέες λύσεις που αναπτύσσουν την Ανακύκλωση στην πόλη, προχωρώντας σε συνέργειες με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς.
Σε συνεργασία με γνωστή επιχείρηση σούπερ μάρκετ τοποθέτησε Κέντρο Ανακύκλωσης σε κατάλληλη θέση κοινοχρήστου χώρου, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ανακύκλωση. Το νέο σημείο ανακύκλωσης βρίσκεται επί της Λεωφόρου Α. Παπανδρέου, πλησίον του ομώνυμου σουπερμαρκετ.
Εκεί κάθε υπεύθυνος καταναλωτής μπορεί να ανακυκλώσει, με απλές και γρήγορες διαδικασίες, πλαστικά ή γυάλινα μπουκάλια και μεταλλικά κουτιά, συνδυάζοντας την εμπειρία της προσωπικής συμμετοχής στην ανακύκλωση, παράλληλα με την απόκτηση εκπτωτικού κουπονιού για το κατάστημα ή την οικονομική υποστήριξη του έργου του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει ξεκινήσει μια δραστική προσπάθεια για ανάπτυξη της ανακύκλωσης και πρωτοπορεί με νέες ιδέες και εφαρμογές ανακύκλωσης», τονίζει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης κ. Γιάννης Αντζινάς.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 9 Ιανουαρίου 2021]

Scroll to Top