Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εμβολιάστηκε και ο Αν. Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Aπό τους πρώτους που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού ήταν και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας και
Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. Σε μια ένδειξη συμβολική και παραδειγματική δεν έκρυψε τον
ενθουσιασμό του χαρακτηρίζοντας την ημέρα αυτή «χαράς», «αισιοδοξίας» και «ελπίδας». Μαζί του -σε μια, επίσης, συμβολική κίνηση- εμβολιάστηκαν και αρκετοί υγειονομικοί. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή κατά του covid, όλους αυτούς τους μήνες.
Το Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας επελέγη να αποτελέσει το ένα από τα πέντε νοσοκομεία της χώρας που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους μιας υγειονομικής περιπέτειας που, εδώ και έναν χρόνο, άλλαξε τις ζωές όλων μας προς το χειρότερο.

«Από σήμερα το στοίχημα της διαχείρισης της πανδημίας, μετατρέπεται σε συμβόλαιο «Ελευθερίας» όλης της ανθρωπότητας. Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στις υποδείξεις των ειδικών, εμβολιάστηκα από τους πρώτους, κατά του κορωνοϊού. Μέσα στους επόμενους μήνες, πρέπει να εμβολιαστεί η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων. Είναι πρόκληση εθνική, είναι ευθύνη ατομική. Προκειμένου να επανακτήσουμε την χαμένη μας «κανονικότητα», προκειμένου να ανακτήσουμε τις ζωές μας! Και το νοσοκομείο μας τη μάχη αυτή θα τη δώσει -και πάλι- με όλες του τις δυνάμεις! Ευρισκόμενοι -και πάλι- στην πρώτη γραμμή, αποφασισμένοι και πάλι να πετύχουμε. Καλή «Ελευθερία» σε όλους μας!», δήλωσε μεταξύ άλλων.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 2 Ιανουαρίου 2020]

Scroll to Top