Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη: Ζωγραφική και ευχές στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Πως να κρυφτείς απ’ τα παιδιά…» λέει ο Κώστας Πασακυριάκος που είχε την ιδέα αυτές τις ημέρες να ζητήσει από τα παιδιά να ζωγραφίσουν ή να γράψουν μερικές ευχές τις οποίες μπορεί να παραδώσει στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Βούλας.
Στο κάλεσμά του τονίζει ότι «Όπως πάντα, το αποτέλεσμα της παιδικής δημιουργίας έχει τη δική του μαγεία. Και μάς αποκαλύπτει αλήθειες που μπορεί να μην έχουμε συνειδητοποιήσει… Σκεφτήκαμε λοιπόν να μαζέψουμε όσες περισσότερες ευχές μπορούμε, όσες περισσότερες ζωγραφιές μπορούμε μέχρι τα Χριστούγεννα, και να τις παραδώσουμε σε κάποια άλλα ΔΙΚΑ ΜΑΣ παιδιά. Στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ της Βούλας!»
Στείλτε λοιπόν ζωγραφιές και ευχές από τα παιδάκια σας (το μικρό όνομα
και ηλικία) στο mail: laikisispirosivvv@ yahoo.com ή στη σελίδα τους στο facebook… Κι εκείνοι θα φροντίσουνε να φτάσουν εκεί, όπου θα προσφέρουν ένα υπέροχο και δυνατό χαμόγελο…
Η παράδοση των παιδικών δημιουργημάτων στο ΠΙΚΠΑ θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, στην πύλη του Κέντρου Αποκατάστασης, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Και βέβαια, ΟΛΕΣ οι ζωγραφιές ή τα κείμενα των παιδιών, θα δημοσιοποιηθούν στη σελίδα τους στο facebook.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 19 Δεκεμβρίου 2020]

Scroll to Top