Εγγραφείτε στο Newsletter μας

ΣΠΑΥ: Καθαρίστηκε το ορεινό μέτωπο της Ηλιούπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Το νέο μεγάλο σχέδιο του ΣΠΑΥ για τον καθαρισμό και τη φροντίδα του Υμηττού, συνεχίζεται δυναμικά! Μετά τα πρώτα σημεία που καθαρίστηκαν στη Γλυφάδα, σειρά είχε το ορεινό μέτωπο της Ηλιούπολης.
Ξεκινώντας από την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη Καρέα, συνεργείο του ΣΠΑΥ καθάρισε μέχρι το πλάτωμα του Καρέα και στη συνέχεια σάρωσε όλους τους δασικούς δρόμους της Ηλιούπολης απομακρύνοντας απορρίμματα από αναδασωμένες εκτάσεις και σημεία υψηλής επισκεψιμότητας.

Παράλληλα αδειάστηκαν και καθαρίστηκαν όλοι οι κάδοι απορριμμάτων που έχουν τοποθετηθεί για τους περιπατητές, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε μια μικρή χελώνα που είχε εγκλωβιστεί σε βράχια και απελευθερώθηκε κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.
«Από τα τέλη Σεπτεμβρίου λοιπόν και το ορεινό μέτωπο της Ηλιούπολης είναι πιο καθαρό και πιο όμορφο, έτοιμο να χαρίσει όμορφες εικόνες στους περιπατητές που καθημερινά επισκέπτονται το βουνό μας! Συνεχίζουμε την μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού του ΣΠΑΥ σε όλους τους Δήμους γύρω από τον Υμηττό!», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΠΑΥ.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 3 Οκτωβρίου 2020]

Scroll to Top