Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ροταριανός Όμιλος Βούλα Πανόραμα: Δύο αμαξίδια για τα παιδιά της Αμυμώνης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Τα παιδιά της Αμυμώνης από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου έχουν επιπλέον στην κατοχή τους δύο αμαξίδια που τους πρόσφερε ο Ροταριανός Όμιλος Βούλα Πανόραμα. Η συμβολική αυτή κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης ευτυχώς δεν εμποδίστηκε από τα μέτρα που έχουν ληφθεί αυτές τις ημέρες λόγω της πανδημίας και έτσι ο Ροταριανός Όμιλος κατάφερε να ολοκληρώσει τη δράση του. Η Πρόεδρος του Ρ.Ο. Βούλα Πανόραμα Έφη Βιγκλή καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο προστασίας και αποφυγής διάδοσης κορωνοϊού παρέστησαν στις εγκαταστάσεις τις Αμυμώνης, το πρωινό της Πέμπτης για να παραδώσουν ιδιοχείρως στους ιθύνοντες τα δύο αμαξίδια. Μια δράση που εστιάζει στην προσφορά στο συνάνθρωπο, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

«Είναι η σημερινή ημέρα από εκείνες τις φορές που αισθάνομαι ευτυχής που είμαι Ροταριανή και συμμετέχω σε αυτό το παγκόσμιο δίκτυο εθελοντών που σκοπό έχει την πραγματοποίηση ευρείας έκτασης ανθρωπιστικών δραστηριοτήτων. Η σημερινή ημέρα αποδεικνύει περίτρανα ότι αρκεί μόνον η βούληση, αρκεί μόνον η διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο, γιατί υπάρχουν δράσεις που δεν απαιτούν χρήματα όπως αυτή που στηρίζουμε και αναδεικνύουμε σήμερα και δεν είναι άλλη από τη συλλογή πλαστικών καπακιών», τόνισε η Πρόεδρος του Ρ.Ο. Βούλα Πανόραμα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης. Και συνέχισε: «Ένας τόνος καπάκια και έχουμε ένα αμαξίδιο. Έτσι επιτελείται και ανακύκλωση και προστασία του περιβάλλοντος και οικοδομείται συνείδηση για βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας, στα παιδιά της Αμυμώνης και σε αυτόν που υλοποίησε και υλοποιεί επί σειρά ετών την προσφορά αυτή, στον ρ. Δ. Οικονόμου. Το ευχαριστώ δημόσια για την προσφορά του στα παιδιά μας και τον ευχαριστώ από καρδιάς γιατί έκανε και εμένα ένθερμο εθελοντή και μέρος της δράσης αυτής.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο της Αμυμώνης κ. Μπέλλου για την φιλοξενία και να της ευχηθώ καλή δύναμη στο έργο της, την Πρόεδρο του Συλλόγου Αγάπη Φροντίδας Ζωή κ. Αθανασοπούλου που στηρίζει τις προσπάθειες του Ομίλου μας, τον Διοικητή μας ρ. Γεώργιο Μαύρο που μας τιμά με την παρουσία του, την γραμματέα μας ρ. Νάντια Ευαγγέλου, τον κοσμήτορά μας ρ. Θεόδωρο Καράσσο που επιμελήθηκε την τελετή και την ψυχή αυτής της πρωτοβουλίας, τον ρ. Δημήτρη Οικονόμου που είναι ένα εξαίρετο μέλος του Ομίλου Βούλα Πανόραμα καθώς και την δικηγόρο Μαρία Χονδρονάσιου».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 26 Σεπτεμβρίου 2020]

Scroll to Top