Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διήμερο κλείσιμο του Δημαρχείου Ηλιούπολης λόγω κρούσματος

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Υπάλληλος βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό

Με απόφαση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη, αμέσως μετά την πληροφόρηση της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου για ύπαρξη θετικού κρούσματος κορωνοϊού, ανεστάλη η λειτουργία του Δημαρχείου Ηλιούπολης για τις 15 &16 Σεπτεμβρίου 2020, για την προληπτική προστασία των εργαζομένων αλλά και των πολιτών που συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες του Δήμου.

Απασχολούμενος στο λογιστήριο του Δήμου, παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα και υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ κορωνοϊού, που βρέθηκε την Τρίτη θετικό.
Με άμεση ανταπόκριση στην σοβαρότητα του θέματος ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες του ΕΟΔΥ, για περίπτωση θετικού κρούσματος και λήφθηκαν τα παρακάτω μέτρα:
• Έγινε άμεση απολύμανση την ίδια ημέρα, καταρχήν στην πτέρυγα που απασχολείτο ο εργαζόμενος και σε όλους τους χώρους του εκκενωθέντος Δημαρχείου.
• Σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τον ΕΟΔΥ και τον γιατρό Εργασίας
του Δήμου διενεργήθηκε ιχνηλάτηση των πρόσφατων επαφών του εργαζομένου.
Με σοβαρότητα και αίσθηση της ευθύνης ο Δήμος Ηλιούπολης παίρνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα τους πολίτες, για πιθανά πρόσθετα μέτρα, που θα αφορούν την γενικότερη λειτουργία του Δήμου.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 19 Σεπτεμβρίου 2020]

Scroll to Top