Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Στους υπαλλήλους των βρεφονηπιακών σταθμών: Διαδικτυακή Ημερίδα για τα Μέτρα διαχείρισης και προστασίας έναντι covid-19

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης διοργανώνει διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα: «Μέτρα διαχείρισης και προστασίας έναντι covid-19 στους υπαλλήλους των βρεφονηπιακών σταθμών».
Στην Ημερίδα που οργανώνεται σε συνεργασία με την εταιρεία PROEXOE O.E θα δοθούν σημαντικές πληροφορίες για την εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων στους παιδικούς σταθμούς του δήμου ενώ θα παρουσιαστούν αναλυτικά μια σειρά μέτρων και προτάσεων για την διαχείριση και την υγειονομική προστασία, όλων όσων εργάζονται και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα μικρά παιδιά που αποτελούν μια πολύ ευαίσθητη ομάδα πληθυσμού.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που απασχολούνται στους σταθμούς, οι οποίοι έρχονται καθημερινά σε επαφή με τα παιδιά και σκοπεύει αρχικά στην καλύτερη ενημέρωση τους καθώς και στην απάντηση τυχόν αποριών ως προς την εφαρμογή των μέτρων προστασίας σε αυτές τις ευαίσθητες ψυχές των παιδιών μας τις πρώτες μέρες στο σχολείο τους.
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 9:30 έως 11:00πμ.
Ομιλητής είναι ο Υγιεινολόγος Κωνσταντίνος Ντελέζος, Υγιεινολόγος MSC καθηγητής Εφαρμογών, του Τμήματος Δημόσιας Υγιεινής του ΠΑΔΑ.
Σημειώνεται, ότι με γνώμονα την επίτευξη της ακόμα μεγαλύτερης ασφάλειας των περίπου 90 εργαζομένων του στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ο Δήμος προχώρησε ήδη σε προληπτικό έλεγχο covid-19, με εξειδικευμένο διαγνωστικό τεστ, για την μεγαλύτερη προστασία τόσο παιδιών όσο και των εργαζομένων του.
Οι παραπάνω ενέργειες δημιουργούν ένα δίχτυ προστασίας απέναντι στον ιό και βοηθούν στην καλύτερη αντιμετώπιση του.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 5 Σεπτεμβρίου 2020]

Scroll to Top