Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Άνω Κάτω στο Καλαμάκι: Συνάντηση με Σύλλογο Εργαζομένων στον Δήμο Αλίμου

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Μετά από πρωτοβουλία και αίτημα της Δημοτικής Κίνησης Αλίμου «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι», αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον επικεφαλής και δημοτικό σύμβουλο Κώστα Χαρίτο και την πρώην δημοτική σύμβουλο Αμαλία Αθανασοπούλου, συναντήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στον Δήμο Αλίμου.
Στη συνάντηση αυτή το «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του σε όλο το προσωπικό του Δήμου Αλίμου για την εξαιρετική ανταπόκρισή του στη διάρκεια του διαστήματος εφαρμογής μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του νέου κορωνοϊού. Οι υπάλληλοι του δήμου με αυτοθυσία και υψηλό αίσθημα ευθύνης μπόρεσαν να σταθούν κοινωνικά στο πλάι τόσο των δημοτών και κατοίκων του Δήμου όσο και της πόλης συντηρώντας καθαρό και υγιεινό το αστικό περιβάλλον.
Στη συνάντηση αυτή το «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» ζήτησε από τα μέλη του Δ.Σ. των εργαζομένων να εκθέσουν τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν στο εργασιακό τους περιβάλλον και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους. Επίσης άκουσε και κατέγραψε με προσοχή τις απόψεις τους σε ζητήματα χαρακτήρα και λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τάσεων που παρουσιάζονται από τον σχεδιασμό και την εφαρμογή της κεντρικής και περιφερειακής κυβερνητικής πολιτικής.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 1 Αυγούστου 2020]

Scroll to Top