Ελληνικό: Στο εργοτάξιο οι Υπουργοί

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, βρέθηκαν στο χώρο του πρ. Αεροδρομίου Ελληνικού, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης. «Επισκεφθήκαμε το εργοτάξιο της Lamda Development στο «Ελληνικό». Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αθανασίου μας ξενάγησε και μας εξήγησε την έως τώρα πρόοδο των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα του έργου. Πάνε όλα γρήγορα και όπως τα θέλαμε», δήλωσε με το πέρας της επίσκεψης ο κ. Γεωργιάδης.

Οι πρόδρομες εργασίες με τις αποψιλώσεις στην έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού έχουν ξεκινήσει, προκειμένου να ακολουθήσουν οι κατεδαφίσεις, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το Ελληνικό έχει αρχίσει ήδη έστω και εάν τα πρώτα έργα δεν είναι “θορυβώδη”, επισημαίνοντας επίσης ότι εδώ και αρκετούς μήνες έχουν ξεκινήσει οι μελέτες ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα υποδομών. Δεν θα περιμένουμε να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών ώστε να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό για τις υποδομές, πρόσθεσε. Ο κ. Αθανασίου τόνισε χαρακτηριστικά: είμαστε πανέτοιμοι οικονομικά για τα έργα της επόμενης πενταετίας στο Ελληνικό, όχι μόνο για τον πρώτο χρόνο.
Στη γενική συνέλευση μίλησε και ο πρόεδρος της εταιρίας, Τάσος Γιαννίτσης επισημαίνοντας ότι το έργο αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό βρίσκεται πλέον στο σημείο εκκίνησης.

 [Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 27 Ιουνίου 2020]

Ad