Ένωση Δημάρχων Αττικής: «Διάθεση 7.500 μασκών σε αιρετούς και εργαζομένους»

Άλιμος Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Ηλιούπολη

Κοινωνική Πρωτοβουλία της Ένωσης Δημάρχων Αττικής

Σε μία συμβολική κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης, προς τους αιρετούς και τους εργαζομένους Δήμων της Αττικής προχώρησε η ΕΝ.Δ.Α. Διέθεσε 6.500 πάνινες μάσκες προστασίας σε 15 Δήμους που είναι συνδρομητές του περιοδικού «Ο Δήμαρχος της Αττικής», ενώ 1.000 περίπου μάσκες απέστειλε στα μέλη της, πρώην και νυν Δημάρχους.
Ως εκπρόσωποι της Ένωσης ο π. Δήμαρχος Αλίμου κ. Αργύρης Αργυρίου και ο π. Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κ. Παντελής Ειρηνάκης συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη και παρέδωσαν τις μάσκες. Ο Δήμαρχος Αλίμου με τη σειρά του, ευχαρίστησε την Ένωση και τους εκπροσώπους της για αυτήν τη σπουδαία κίνησή, τονίζοντας ότι σε αυτήν την κρίσιμη προσπάθεια οποιαδήποτε βοήθεια σε εξοπλισμό είναι υπερπολύτιμη. Στη συνέχεια ο παρέδωσε τις μάσκες στη Διευθύντρια Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Ουρανία Ζαχαροπούλου, για να μοιραστούν άμεσα, όπου υπάρχει ανάγκη.
Στους Δήμους Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Ηλιούπολης στην εκπροσώπηση της Ένωσης συμμετείχε και ο π. Δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρος Γεωργάκης. Με ιδιαίτερη χαρά τόσο ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, όσο και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης ευχαρίστησαν εκ μέρους όλων τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ένωσης, για την κοινωνική τους αυτή πρωτοβουλία.
Στη συνοδευτική επιστολή του το Δ.Σ. της ΕΝ.Δ.Α. συγχαίρει τους Δημάρχους για το σημαντικό έργο που επιτελούν στη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας COVID 19 και τους ευχαριστεί για την έμπρακτη στήριξη της Ένωσης.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 23 Μαΐου 2020]