Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επίσκεψη Κωνσταντέλλου στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Τις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS επισκεφθήκε την Τετάρτη 29 Απριλίου ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος όπου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Διευθυντή κ. Επαμεινώντα Λοράνδο.

Κατά την επίσκεψη ενημερώθηκε για όλα τα μέτρα που εφαρμόζονται για την προστασία των φιλοξενούμενων παιδιών αλλά και των εργαζομένων καθώς και για τα ειδικά ζητήματα ή τις εξειδικευμένες ανάγκες που έχουν προκύψει από την κρίσιμη αυτή κατάσταση.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια που καταβάλουν τα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τον κ. Λοράνδο πως «θα προβούμε σε όλα τις απαραίτητες ενέργειες και θα λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να επιστρέψουμε όλοι αλώβητοι και υγιείς στην κανονικότητα». Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, προσφέρθηκαν 200 προστατευτικές μάσκες υψηλής προστασίας για την ενίσχυση των ήδη ληφθέντων μέτρων. Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως «την παιδίατρο που στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης κα. Ανδρονικη Αναστασίου για την υποστήριξη και επιμέλεια της».

Scroll to Top