202 μονάδες αίματος συγκέντρωσαν οι έκτακτες αιμοδοσίες στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης

Ελληνικό Αργυρούπολη Επικαιρότητα

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης ευχαριστεί θερμά όσους προσήλθαν και συμμετείχαν στις έκτακτες εθελοντικές αιμοδοσίες, που διοργανώθηκαν από το Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κωνσταντάτος ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες που αιμοδότησαν και έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν συνολικά 202 μονάδες αίματος. Επίσης, ιδιαίτερα ευχαριστεί το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Ιπποκράτειου Αθηνών που διενήργησε την αιμοδοσία για την άψογη και συνεχή στήριξη στον Δήμο.

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Μηνόπουλος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την συμμετοχή πολλών νέων στις αιμοδοσίες που έγιναν, γεγονός που δίνει ελπίδα για τη συνέχιση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας, που στις μέρες μας έχει μεγαλύτερη ακόμη αξία λόγω των κρίσιμων στιγμών που περνάει η χώρα μας.

Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής, δεν σταματά ποτέ, ούτε η ανάγκη να στηρίξουμε τον άνθρωπο, τον διπλανό μας, τον συγγενή, τον ογκολογικό ασθενή, τα μοναχικά άτομα, τα πολυμεταγγιζόμενα κ.α.

Δίνεις αίμα, Δίνεις Ζωή, Είσαι Δυνατός εσύ και γίνονται μαζί και οι γύρω σου!