Ασκληπιείο Βούλας: Το ελπιδοφόρο μήνυμα του Αν. Διοικητή Αιμίλιου Βουγιουκλάκη

Το δικό του κοινωνικό μήνυμα θέλησε να περάσει ο Αναπληρωτής Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης αναρτώντας τη φωτογραφία δύο εργαζομένων του Νοσοκομείου που φορούν μάσκες και κάνουν το σήμα της νίκης. Το ελπιδοφόρο μήνυμα ανάρτησε στη σελίδα που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ήταν το εξής:

«Γιατί πρέπει να βγάλουμε τις μάσκες από τα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων. Γιατί πρέπει να αντικρίσουμε ξανά παππούδες και γιαγιάδες. Γιατί πρέπει να αγκαλιάσουμε ξανά τα πρόσωπα που αγαπάμε. Γιατί πρέπει να ταξιδέψουμε ξανά στα μέρη που ονειρευτήκαμε.
Κυρίως, όμως, γιατί πρέπει το τέλος της κάθε ημέρας να μας βρίσκει εμάς εδώ, όλο και λιγότερους.

Παράκληση θερμή, Μείνετε Σπίτι.

Σε αυτή τη μάχη θα είμαστε όλοι νικητές!
Αρκεί, η ημέρα εκείνη να μας βρει όλους μαζί. Χωρίς να λείπει κανείς»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αναπληρωτής Διοικητής παίρνει δημόσια θέση. Τις προηγούμενες ημέρες είχε ξανά ανεβάσει φωτογραφία από το χώρο του νοσοκομείου τονίζοντας τον καθημερινό και σπουδαίο αγώνα που κάνει το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου «Ασκληπιείο Βούλας».

Να σημειωθεί ότι ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης επανεξελέγη για δεύτερη συνεχόμενη θητεία δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Γλυφάδας και ορίστηκε από τον Πρωθυπουργό Αν. Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας τον περασμένο Νοέμβριο. Μάλιστα, με πρόσφατη απόφαση του Διοικητή της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας, ανέλαβε τη διαχείριση του Νοσοκομείου για τον Κορωνοϊό.