Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ποιοι χώροι κλείνουν στον Άλιμο (από 11 μέχρι 25 Μαρτίου 2020)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Επειτα από τις πρόσφατες Υπουργικές Αποφάσεις, καθώς και έπειτα από Αποφάσεις όλων των αρμόδιων δημόσιων και δημοτικών αρχών, ενημερώνουμε τους πολίτες του Αλίμου ότι από τις 11 μέχρι και τις 25 Μαρτίου ΚΛΕΙΝΟΥΝ οι ακόλουθοι χώροι και αναστέλλεται η λειτουργία τους, ως μέτρο πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού:

  • ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, κάθε βαθμίδας, δημόσια και ιδιωτικά.
  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ιδιωτικοί και Δημοτικοί.
  • Όλα τα Πολιτιστικά, Αθλητικά και Κολυμβητικά Τμήματα του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου (ΘΟΠΑΑ), π.χ. Δημοτική Βιβλιοθήκη, καλλιτεχνικά εργαστήρια κ.λπ.
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ (υπαίθρια ανοιχτά γήπεδα, κλειστό γήπεδο, κολυμβητήριο): κλείνουν για το κοινό και θα λειτουργούν μόνο για τις αγωνιστικές ανάγκες των Αθλητικών Σωματείων (προπόνηση και αγώνες χωρίς κοινό), εφόσον δεν έχει ανασταλεί το αντίστοιχο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που ανασταλούν όλα τα πρωταθλήματα με αποφάσεις των αρμόδιων Ομοσπονδιών, θα κλείσουν εντελώς όλοι οι αθλητικοί χώροι.
  • ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΗ (Α’, Β’ και Γ’)
  • ΟΛΑ ΤΑ ΚΔΑΠ (Άνω και Κάτω Καλαμακίου)
  • Θα παραμείνουν ανοιχτές οι Παιδικές Χαρές, αλλά προτρέπουμε τους γονείς να αποφεύγουν τη χρήση τους, όπως και γενικότερα να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό των ίδιων και των παιδιών τους με κόσμο, είτε σε ανοιχτό, είτε σε κλειστό χώρο.
    Υπενθυμίζουμε, βέβαια, ότι το βασικότερο μέτρο που μπορούμε να πάρουμε, είναι ο καθένας να προστατεύσει τον εαυτό του, σύμφωνα με τις οδηγίες που μας δίνουν οι ειδικοί: περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας και τις επαφές μας με άλλους ανθρώπους για αυτό το διάστημα, πλένουμε και απολυμαίνουμε τα χέρια μας, καλύπτουμε το στόμα μας όταν βήχουμε κ.λπ. (δείτε την εικόνα).
    «Η παρούσα συγκυρία έχει δυσκολίες, αλλά θα περάσει. Καλό είναι λοιπόν να είμαστε ψύχραιμοι, να κάνουμε υπομονή και να προσέξουμε τον εαυτό μας όσο περισσότερο μπορούμε, ώστε να περάσουν οι επόμενες ημέρες με πλήρη αυτο-προστασία, πρόληψη και υγεία για όλους μας.
    Πριν τις 25 Μαρτίου θα ακολουθήσει νεότερη Ανακοίνωση για το επόμενο χρονικό διάστημα (από 26 Μαρτίου και έπειτα), ανάλογα με τις εξελίξεις.
    Ευχόμαστε σε όλους δύναμη, υγεία και να τηρούν τα μέτρα πρόληψης για τον εαυτό τους και τους δικούς τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 14 Μαρτίου 2020]

Scroll to Top