Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ηλιούπολη: Μετατόπιση περιπτέρου στην Μαρ. Αντύπα

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σεφτελής, που εισηγήθηκε το θέμα της ημερήσιας διάταξης στο δημοτικό συμβούλιο της 13ης Φεβρουαρίου, έθεσε υπόψη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου την υπ’ αριθ.8/2020 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με την οποία εγκρίθηκε η μετατόπιση περιπτέρου από τη λεωφ. Μαρ. Αντύπα 20 στη λεωφ. Μαρ. Αντύπα 2.
Το περίπτερο θα τοποθετηθεί στο πεζοδρόμιο της οδού Μ. Αντύπα 2 (πλάτους 5.00μ. περίπου), και σε απόσταση 25 μ. περίπου από τη συμβολή της με την οδό Κύπρο έτσι ώστε να μην παρακωλύεται η κυκλοφορία πεζών και να μην καλύπτεται η ορατότητα των οδηγών των κυκλοφορούντων οχημάτων, όπως φαίνεται στο σχέδιο του με αριθ. οικ.22550/19-11-2019 έγγραφο του Δήμου Ηλιούπολης προς την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ( τμήμα Τροχαίας Ελληνικού) και σύμφωνα και με το με υπ. αριθ. 509/13-01-2020 εισερχόμενο έγγραφο απάντηση της Διεύθυνσης Τροχαίας με το οποίο εγκρίθηκε η νέα θέση.
Μετά από διαλογική συζήτηση το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία (μειοψηφούντων των κ.κ. Ευσταθίου, Κουρή, Κόκλα, Τσουκαλά, Ταμβάκου και Καρανδρέα).

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 29 Φεβρουαρίου 2020]

Scroll to Top