Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μηλαδέζας Βάρης: Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Βάση είχε το Διοικητικό Συμβούλιο

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης και πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου και κάτοικο της Μηλαδέζας, κ. Νίκο Βάση είχε συνάντηση το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού& Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μηλαδέζας Βάρης, στις 5 Φεβρουαρίου.
Στη συνάντηση παρευρεύθηκαν, από το Δ.Σ. του Συλλόγου ο Πρόεδρος κ. Κ. Κληρονόμος, η Γεν. Γραμματέας κ. Μ. Καλαμαρίδου και ο Ταμίας, κ. Ν Οικονομίδης και ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα ζητήματα της περιοχής.
Μεταξύ άλλων ο κ. Βάσης τους ενημέρωσε για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Μηλαδέζα. Συγκεκριμένα:
• Η ανάπλαση της πλατείας 25ης Μαρτίου αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Μάιο του 2020.
• Η κατασκευή της οδοποιίας της Αθανασίου Διάκου είναι σε εξέλιξη και αναμένεται η υλοποίηση της δεύτερης ασφαλτόστρωσης.
• Η μελέτη της οριοθέτησης και διευθέτησης του ρέματος Χερώματος-Μηλαδέζας αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 6 μήνες.
• Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην κατασκευή-διάνοιξη δρόμων της περιοχής λόγω των υφιστάμενων κατασκευών στα ρυμοτομούμενα μέρη (όπως δενδροφυτεύσεις, πεζοδρόμια κ.α.), τα οποία δεν έχουν απομακρυνθεί ακόμα από τους ιδιοκτήτες.
• Ολοκληρώθηκε η κυκλοφοριακή μελέτη της περιοχής.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα καθιερώσει συναντήσεις με τη Δημοτική Αρχή σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να ενημερώνεται συνεχώς για τα θέματα της περιοχής και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκριση του Αντιδημάρχου κ. Βάση, στο κάλεσμά του και για την πλήρη ενημέρωση.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 15 Φεβρουαρίου 2020]

Scroll to Top