Κασσέρης και Αγγελάτος οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Γλυφάδας

Δύο νέοι Αντιδήμαρχοι ορίζονται με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου. Βάσει του άρθρου 47 του Ν.4647/2019 (ΦΕΚ Α΄204) δόθηκε η δυνατότητα στο Δήμο Γλυφάδας να αυξήσει κατά δύο τον αριθμό των Αντιδημάρχων.
Έτσι, από την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου ανέλαβαν καθήκοντα Αντιδημάρχων οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάριος Κασσέρης και Δημήτρης Αγγελάτος, στους οποίους ανατέθηκαν οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

  • Ο κ. Μάριος Κασσέρης ορίζεται Αντιδήμαρχος Δημοτικών Εγκαταστάσεων με καθήκοντα την εποπτεία, συντήρηση και παρακολούθηση της εύρυθμης λειτουργίας όλων των δημοτικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα των δημοτικών κοιμητηρίων, των παιδοτόπων και όλων των δημοτικών κτιρίων.
  • Ο κ. Δημήτρης Αγγελάτος ορίζεται Αντιδήμαρχος Πρασίνου, αναλαμβάνοντας την εποπτεία της λειτουργίας του Τμήματος Πρασίνου.
    Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου επεσήμανε ότι «με τη νέα νομοθεσία δίνεται στους δήμους η δυνατότητα να οργανώσουν με καλύτερο τρόπο το έργο τους, κατανέμοντας αρμοδιότητες σε περισσότερα πρόσωπα. Εύχομαι στους νέους Αντιδημάρχους μια καλή και αποδοτική θητεία».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 11 Ιανουαρίου 2020]