Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Σ.Π.Α.Υ.: Συνάντηση εργασίας Ν. Χαρδαλιά και Γ. Κωνσταντάτου – «Νέα εποχή για τον Υμηττό»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Συνάντηση εργασίας είχε τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, ο Γιάννης Κωνσταντάτος παρουσίασε το όραμα και το σχέδιο της νέας διοίκησης για τον Υμηττό και τον ΣΠΑΥ. Ο Γενικός Γραμματέας Π.Π. που είναι και επίτιμος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και εξέφρασε την στήριξή του.
«Με την ιδιότητά μου ως προέδρου του ΣΠΑΥ, συναντήθηκα με τον Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και φίλο Νίκο Χαρδαλιά προκειμένου να συζητήσουμε τις δράσεις που πρέπει να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε από κοινού, προκειμένου ο Υμηττός να θωρακιστεί από τα φυσικά φαινόμενα και τις πυρκαγιές.
Η άκρως πετυχημένη θητεία του Νίκου Χαρδαλιά ως προέδρου του ΣΠΑΥ αποτελεί για εμένα προσωπικά οδηγό, ώστε ο Υμηττός να ξαναγίνει πρότυπο περιβαλλοντικής ανάπτυξης και προστασίας και να αποτελέσει ξανά, πόλο έλξης για τους πολίτες της Αττικής», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.
Κλιμάκιο του ΣΠΑΥ θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τόσο για την άμεση επίλυση προβλημάτων που εμπίπτουν των αρμοδιοτήτων της, όσο και για τον σχεδιασμό κοινών δράσεων για τον Υμηττό.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 21Δεκεμβρίου 2019]

Scroll to Top