Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Τελετή Εγκαινίων Συγκροτήματος Κτιρίων Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στη ΣΣΕ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Τελετή εγκαινίων του Συγκροτήματος Κτιρίων «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη.
Στην τελετή παρέστησαν η Α.Ε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) κ. Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Γεώργιος Μπλούμης, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού & Διοίκησης Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος κ. Αντώνιος Νομικός, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος, ο Δήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, το μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» κ. Γεώργιος Αγουρίδης και ο σύμβουλος ΔΣ του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» πρέσβης κ. Βασίλειος Κασκαρέλης.
Η ανακαίνιση χαιρετίστηκε από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος επισήμανε ότι συνεισφέρει σημαντικά στη βελτίωση των υποδομών διαβίωσης των Ευελπίδων, παρέχοντας τους τις ιδανικές συνθήκες για την προπαρασκευή τους, ως μελλοντικοί ηγήτορες του Στρατεύματος.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 23 Νοεμβρίου 2019]

Scroll to Top