Αλίκη Βουγιουκλάκη – Λαμπερά βαφτίσια σε κλίμα συγκίνησης

Γλυφάδα

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα βαφτίστηκε η κόρη του αγαπημένου ανιψιού και βαφτισιμιού της Αλίκης, Αιμίλιου Βουγιουκλάκη. Η μικρή Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε για νονούς καλούς φίλους του ζευγαριού, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Δημήτρη Κιούση και τη Χριστιάνα Παπαγεωργάκη.
Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης είναι Αν. Γραμματέας Προγράμματος και εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, καθώς και εξαιρετικά δημοφιλής και αγαπητός Δημοτικός Σύμβουλος στη Γλυφάδα, γι’ αυτό μεταξύ των καλεσμένων ήταν πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, όπως: ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ο πρώην Υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Υφυπ. Εργασίας Νότης Μηταράκης, ο Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Βασίλης Σπανάκης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, πολλοί Βουλευτές, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, Δήμαρχοι των Νοτίων προαστίων και της Αττικής και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.
Από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο, αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας Βουγιουκλάκη. Ανάμεσά τους η Άννα Φόνσου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Άριελ Κωνσταντινίδη, η Άντα Λιβιτσάνου, η Έφη Πίκουλα, ο Κώστας Πρέκας, η Ελένη Ροδά, η Μαίρη Βιδάλη, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Κώστας Τσουρός, ο Σπύρος Σιγούρος, ο Δημήτρης Κοτταρίδης, η Αλεξία Τασούλη, ο Δημήτρης Κουνιάς, ο Θανάσης Φουσκίδης και πολλοί ακόμα.
Στο άκουσμα του ονόματος “Αλίκη” υπήρξε έντονη συγκίνηση από την οικογένεια και κυρίως από τα αδέρφια της αείμνηστης ηθοποιού, τον Αντώνη(πατέρα του Αιμίλιου) και τον Τάκη Βουγιουκλάκη. Θέμα της βάπτισης ήταν «Η λίμνη των Κύκνων» και το επιμελήθηκε η μαμά της Αλίκης, Κατερίνα Βουγιουκλάκη.

Να σημειωθεί πως ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης Αντώνιος, που κοινώνησε και εξομολόγησε τη θεία και νονά του Αιμίλιου, την εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, λίγο πριν φύγει από τη ζωή ήταν και εκείνος που χοροστάτησε στο μυστήριο.

Κι από εμάς θερμές ευχές, να τους ζήσει η νεοφώτιστη και να είναι γερή και καλότυχη!

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 9 Νοεμβρίου 2019]